Cooky párja a szülés után - Debórának máris bomba alakja van
Szécsi Debóra alakját a rajongók is dicsérik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky 27 évvel fiatalabb kedvese, Szécsi Debóra két kisfiúval ajándékozta meg a népszerű műsorvezetőt. Első gyermekük, Kevin 2018 januárjában született meg, és a kicsi a világra jövetele után a fiatal édesanya hamar visszanyerte régi alakját. Amikor 2019-ben kiderült, hogy második gyermekükkel várandós, sokan el sem hitték ezt először, és kamuterhességgel vádolták, mert nem látszódott a babapocakja, amikor a huszadik hétbe lépett, ugyanúgy belefért a kis farmerjába. Végül 2019 április végén egy olyan fotót posztolt az Instagramra, amelyen már szépen gömbölyödött a babapocakja. A kis Nátán 2019 augusztusában látta meg a napvilágot. 

Ahogy az első alkalommal, a második szülés után is már két hét elteltével visszanyerte régi formáját. A Best magazin szeptemberi számában elmesélte, hogy az orvosa szerint a testét a szülésre találták ki.

- Ötven perc alatt világra jött a második gyerekünk, és a genetikának hála, egy felesleges kiló sincs rajtam - magyarázta a lapnak.

Az egyszer biztos, hogy remek génekkel rendelkezik, hiszen a nassolás sem árt az alakjának. Megjegyezte, hogy sportolói múlttal rendelkezik, hároméves korától kezdve versenytáncolt, bár most nincs ideje sportolni a két kicsi mellett, de ha nagyobbak lesznek, lehet, újra előveszi a táncos cipőjét.

Rajongói is rendszeresen dicsérik alakját az Instagramon. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Szécsi Debóra alakja a második szülése után.

Ezt is szeretjük