Felismered Horváth Grétát? Nagyon dögös új külsejével
Horváth Gréta búcsút intett a szőke hajnak, barnára festette a tincseit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta az Ázsia Expressz 2 legmegosztóbb versenyzője volt: a nézők egy része imádta, míg mások a kommentjeikben agyonkritizálták. A TV2 2019-es vetélkedős valóságshow-ját végül megnyerte vőlegényével, Meggyes Dáviddal.  

Az idén 30. születésnapját betöltő influenszer nevét hallva sokaknak egy szőke nő képe ugrik be, de ez már a múlté. 

Horváth Gréta szőkéből barna lett

Horváth Gréta a 2013-as Miss International Hungary szépségverseny döntőseként is barna volt, így ismerték meg a nézők az RTL Klub Szelfi és Éjjel-Nappal Budapest című műsoraiból is. Most a szőke hajszínről visszatért a barnára: egy sötétbarna árnyalatot választott az év eleji megújuláshoz. 

horvath-greta-haja
Fotó: Instagram/Horváth Gréta

"Az a helyzet, ha már változás, akkor legyen látványos! Bari hetek óta kérlel és udvarol nekem, hogy legyek újra barna. Így ismert meg és így akar elvenni feleségül is. Nyilván szerettem volna neki tetszeni, de nem csak miatta váltottam.

Akkora tüzet és erőt látok most a tükörben, ha bele nézek, hogy már most imádom az új Grétát, illetve régit, mert világ életemben barna voltam! Csak most egy sokkal tapasztaltabb és bölcsebb kiadásban. (…) Ezzel is azt szeretném sugallni Nektek, hogy ne féljetek a változástól! Iszonyat löketre képes. Új impulzusok, új lehetőségeket hoz magával! Legyél bátor és mutasd meg, ki van 'odabent'!" - írta az Instagram-oldalán. 

horvath-greta-barna
Fotó: Instagram/Horváth Gréta

A követőinek bejött a változás, sokan írták, hogy jobban áll neki az új hajszín, mint a régi szőke, ami egyesek szerint sápasztotta is. Sokkal dögösebb és szebb barnán. Sok híresség is kommentben reagált a változásra. 

"Végre, a gyönyörű hajad!" - dicsérte Horváth Éva. 

"Nagyon jó döntés volt! Imádom! Pont, mint régen" - olvasható Cinthya Dictator véleménye. 

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai

2019-ben több hazai sztár is levágatta hosszú tincseit, Balázs Pali például 35 év után vállalkozott erre, ezzel pedig ikonikus védjegyétől vált meg. Palvin Barbi vagy Cseke Katinka is követte példáját, míg Sarka Kata és Gáspár Bea hajszínt váltott. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik 2019-ben új frizurát csináltattak a fodrásznál.

Ezt is szeretjük