Tóth Vera szexin dekoltált miniruhában csillogott az X-Faktorban: minden tekintetet magára vonzott
Tóth Vera nem csak a hangjával nyűgözött le mindenkit szombat este, irtó dögös volt az X-Faktor színpadán.

tóth-vera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki az elejétől kezdve követi az X-Faktort, pontosan tudhatja, hogy a döntő kapujában a még versenyben lévő énekesek lehetőséget kapnak arra, hogy egy színpadra álljanak az egyik nagy példaképükkel.

Ez a 10. szériában sem volt másként. A szombati elődöntőben Paulina Geszti Péterrel énekelte el a Jazz+Az Ma jól vagyok című örök klasszikusát, ALEE a 2019-es évad felfedezettjével, Manuellel rappelt el egy közös szerzeményt, Mehringer Marci a Margaret Island énekesnőjét, Lábas Vikit kérte fel duettpartnerének, Ferenczi Kamilla pedig Tóth Verával állt ki a közönség elé.

Tóth Vera szexin dekoltált ruhája az X-Faktorban

Utóbbiak egy karácsonyi dallal kápráztatták el a nézőket, Katona Klári Legyen ünnepét adták elő. A produkciójuk után a stúdió közönsége a mentorokkal együtt állva tapsolt. Tóth Vera elárulta, a húgán, Tóth Gabin kívül soha senkinél nem érezte azt, amit Ferenczi Kamillánál igen, önmagát látta az ifjú tehetségben.

tóth vera 1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

"Köszönöm, hogy egy ilyen tehetséggel énekelhettem el, mint Kami. Rég nem éreztem ilyen libabőrt éneklés közben, kb. a tesómmal szoktam, hihetetlen. Kamillának sikerült borzongatóan jó duett partnernek lennie! Hála érted kislány! A mai továbbjutásodat kicsit magaménak is érzem, ha nem baj. Drukkolok és szavazzatok Kamillára a jövő heti döntőben, mert nagyon ritkán születik ekkora csillag az égen, mint ő" - fogalmazott azután az Instagramon, hogy megtudta, Ferenczi Kamilla bejutott a fináléba.

A gratulációk csak úgy özönlöttek az oldalán, nem csak a rajongók halmozták el dicséretükkel, a kollégák sem győztek bókolni neki. Többek között Demcsák Zsuzsa, Ábel Anita, Pásztor Anna, Csonka András és Epres Panni is szavakba öntötte, mennyire elkápráztatta őket, amit szombat este láttak. 

tóth vera 2
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Tóth Vera nem csak a hangjával nyűgözte le a közönséget, sokaknak a megjelenésétől is elállt a lélegzete. Ezúttal a szexi oldalát láthattuk: egy flitteres, mélyen dekoltált, fekete miniruhába bújt, amelynek testhezálló fazonja remekül megmutatta, hogy öt év alatt kereken 50 kilótól sikerült megszabadulnia.

Szandi szexi ruhái az Álarcos énekesben

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk melyik volt Szandi hét legemlékezetesebb ruhája az Álarcos énekes harmadik évadából. 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük