Szandi az überszexi dekoltázst is bevállalta: ez volt a legmerészebb ruhája az Álarcos énekesben
Ezek voltak Szandi legcsinosabb ruhái az Álarcos énekes harmadik évadában: mutatjuk a hét legemlékezetesebb kreációt!

szandi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandit 1989-ben bájos kamaszként ismerte meg, majd a Tinédzser l’amour és a Szerelmes szívek svájci sapkás tinijeként zárta szívébe az ország. 

A mai napig az ország egyik legismertebb énekesnője, aki Bogdán Csaba feleségeként boldog feleség, és három gyermek édesanyja. 45 évesen vonzó nő, aki a rendszeres sporttal és egészséges táplálkozással a lehető legjobb formáját mutatja a közönségnek.

Szandi ruhái az Álarcos énekesben

Szandit az Álarcos énekes harmadik évadában az egyik női Nyomozóként láthattuk tíz adáson keresztül hétvégente a képernyőn. Mindegyikben változatos külsővel jelent meg a kamerák előtt, de a ruháiban közös vonás volt, hogy mindegyikben megmutathatta, milyen irigylésre méltó az alakja, és micsoda vérbeli nő. 

A november elsejei fináléban, amelynek végén kiderült, hogy a győztes Kaméleon jelmeze Vastag Tamást rejti, egy szexin dekoltált, csillogó overallt választott neki Flórián Kata stylist. Nem ez volt azonban a legdögösebb ruhája: azt a hetedik adásban láthattuk rajta, akkor szexibb dekoltázzsal hódított, mint a bevállalós darabokba bújt Szabó Zsófi. 

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk melyik volt Szandi hét legemlékezetesebb ruhája az Álarcos énekes harmadik évadából. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük