Keleti Andrea 52 évesen hasvillantós ruhában mutatta meg bomba alakját
Keleti Andrea rövidnadrágban és lenge blúzban mutatta meg irigylésre méltó alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Keleti Andrea a két évvel ezelőtti születésnapján, 2019. június 3-án készült fotóit meglátta, nagyon elégedetlen volt a külsejével, ezért úgy döntött, megszabadul a pluszkilóktól.

- Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket, finoman szólva sem tetszettek. Szépen felkúsztak rám a pluszkilók: az arcomra, karomra, hasamra… arányosan mindenhová – emlékezett vissza.

Keleti Andrea alakja irigylésre méltó

2020 tavaszára nyolc kilót le is adott, és mivel két ruhaméretet fogyott, olyan ruhák is újból rájöttek, amiket a szekrény aljára száműzött.

- Sok visszajelzést kapok, hogy mennyire inspiráló, amit elértem, ez hihetetlenül jólesik.

Az 52 éves sztár tartja a súlyát, alakja ma is irigylésre méltó, friss fotóját is rengetegen dicsérik: sok nő írta, hogy olyan lapos hasra áhítozik, mint a táncművészé.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Jó végre látni, aki saját szépségét, csinosságát adja. Aki igazi, természetes nő, és mégis szép és csinos! Nem mesterkélt, nem mű!"

"Szuper vagy Andi! Aki szép, az szép. Nem a vakolat tart össze, meg a csini ruha, cipő, frizura. Én így, 69 évesen mondom, hogy gyönyörű vagy!"

"Hát, ha ez a has tánccal is elérhető, akkor táncoljunk!"

"Lapos has, brutál test és szexi nő. Gyönyörű is vagy. Elkapott az irigység. Nem baj!" – olvasható a hozzászólásokban.

Keleti Andrea megmutatta, hogy egy nő 50 fölött is megszabadulhat a súlyfeleslegtől, és lehet egyszerre dögös és csinos. Képes összeállításunkban te is megnézheted a képeit!

Ezt is szeretjük