Szulák Andrea pink miniruhájában szenzációsan nézett ki: az 57 éves színésznőt imádták az Instagramon
Szulák Andrea divatfotóit agyondicsérik a követői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A szépség belülről fakad” - tartja a sokat hallott mondás. Nem véletlen, hogy ennyiszer emlegetjük, hiszen ősi igazságot fogalmaz meg: ha valaki rendben van önmagával, az a külvilág számára is látszik.

Szulák Andrea neve mára szinonimája lett a nőiességnek és a dívaságnak, rajongói azóta elhalmozzák bókjaikkal, hogy a ’80-as és ’90-es években meghódította a színpadot és a televíziót. 

Szulák Andrea dögös ruhái az Instagramról

Bár a dicsérő szavak állandóak az életében, van, ami változott: a kor előrehaladtával még elfogadóbb lett önmagával, ez a magabiztosság pedig jól látszik az Instagram-fotóin. Abban a pink, mélyen dekoltált miniruhában is sugárzott belőle az önbizalom, amelyben június közepén pózolt az oldalán. A szexi darab tökéletesen kiemelte nőies idomait, az élénk szín pedig remekül passzolt napbarnított bőréhez. Természetesen most sem maradhatott el a bóközön, a kommentelők ódákat zengtek arról, mennyire csinosan fest a szerelésben.

"Művésznő 25 éves korától kezdve mindig is 25-nek nézett ki eddig. Most meg kiderül, hogy végül mégiscsak 20?"

"Csúcs a szín, a fazon! Bombázó vagy, és csodás Művész!"

"Erről a képről egy szó ugrott be elsőre ... DÖGÖS!" - fogalmaztak a hozzászólók.

Szulák Andrea pink minije tarolt az Instán, ám nem ez volt az egyetlen összeállítás, amelyben csak úgy ragyogott. Képeken mutatjuk, milyen dögös ruhákban láthattuk az Insta-oldalán.

Ezt is szeretjük