A 2010-es X-Faktor sztárja nyerte az Álarcos énekest: őt rejtette a Kaméleon jelmeze

Mutatjuk, kit rejtett az Álarcos énekes harmadik évadában a Cápa, a Víziló és a győztes Kaméleon jelmeze.

alarcos-enekes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vasárnap esti elődöntő után a hétfői fináléval véget ért az RTL Klubon az Álarcos énekes harmadik évada: az első évad Nyuszija és a második évad Banánja után ezúttal a Kaméleon aratott győzelmet. 

A fináléban a TOP3 egy hármas párbajon csapott össze, majd az első leleplezést követően a két finalista, a Kaméleon és a Víziló állt színpadra egy-egy újabb, szemkápráztató produkció erejéig. Az Álarcos énekes fináléjában is a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntöttek a helyezésekről. 

Az Álarcos énekes 3. évadának győztese

A Víziló kőkemény sztárparádéval kezdte meg a finálét, produkciójának összes előadójával együtt nyomta a színpadon. A Valmar, Bruno x Spacc, valamint Manuel is fellépett az Álarcos énekes színpadán.

szabo-kimmel-tamas-capa
Fotó: RTL Magyarország

Az első párbajt követően a Cápa lett a Finálé első leleplezettje. Szabó Zsófi kivételével, aki szerint Nagy Sándort rejti az álarc, a Nyomozók teljes egyetértésben tippeltek a harmadik évad harmadik helyezettjére, a kiválóan rejtőzködő Szabó-Kimmel Tamásra.

cserpes-laura-vozolo
Fotó: RTL Magyarország

A végső megmérettetést követően, ahol még repülő Vízilovat is láthattak a nézők, a Nyomozók és a stúdióban ülő közönség közös döntése alapján az ezüstérmet a Víziló szerezte meg. Leleplezésekor a nyomozói tippek egybecsengtek: mind a négy detektív egyszerre mondta ki Cserpes Laura nevét. 

A győztes Kaméleon leleplezésekor már nem volt ennyire egybehangzó a véleményük, de így is több találat született. Fluor Tomi szerint Gáspár Lacit, Nagy Ervin szerint Vastag Csabát, Szabó Zsófi és Szandi szerint Vastag Tamást rejtette az álarc. 

vastag-tamas-kameleon
Fotó: RTL Magyarország

Az utóbbi kettő tippje jött be, és azt egyébként legelőször Szabó Zsófi mondta ki az évadban: a legjobban rejtőzködő sztár, az Álarcos énekes harmadik évadának győztese tehát Vastag Tamás lett, őt rejtette a Kaméleon álarca. A leleplezése után elárulta, hogy elváltoztatta a hangját magasabbra, csak a legvégén nem, akkor csak picit elvékonyította. 

vastag-tamas-alarcos-enekes3-gyoztes
Fotó: RTL Magyarország

- Pontosan tíz évvel ezelőtt, ezen a színpadon, ugyanitt ismert meg az ország. Akkor a bátyám nyerte meg az X-Faktort, és soha nem gondoltam volna, hogy megnyerek egy műsort. Furcsa érzés, mert igazából csak úgy vágtam bele, hogy el akartam énekelni az utolsó dalt, a The Sound of Silence-t, de a győzelmen soha nem gondolkodtam. Úgy jöttem be, hogy egy pillanatig sem gondolkodtam azon, hogy nyerni fogok! Nagyon hálás vagyok, nagyon meghatott! Imádtam, a legrosszabb dolog, hogy vége van. Egy életre elviszem magammal ezt a pillanatot - vallotta be a harmincéves énekes. 

Az évadban az új szabálynak köszönhetően négy Szuperkártyából három telitalálattal zárult, így többen idő előtt lepleződtek le: az Eperke, azaz Fekete Pákó, a Katica, azaz Nótár Mary, a Gorilla, azaz Lotfi Begi, helyeiket pedig minden esetben új álarcos sztárok foglalták el. "Az évad legjobb Nyomozója" Istenes Bence szerint Fluor Tomi lett, neki volt ugyanis a legtöbb telitalálata. Számára a legemlékezetesebb a Gorilla szuperkártyás leleplezése volt. 

Vastag Csabának ezért nincs még gyereke

Vastag Csaba jövő februárban ünnepli a kerek, negyvenedik születésnapját. Az RTL Klub Életünk története című műsorának vendégeként, amelyben Tamással szerepelt, azt mesélte Friderikusz Sándornak, hogy volt idő, amikor nagykanállal falta az élete, ahogy ő mondta, rendesen "alászedte". Ennek ellenére két hosszú kapcsolatban is élt, az egyik 16, a másik öt évig tartott, de gyermeket egyikben sem vállalt. 

Ezt is szeretjük