Tóth Gabi kislánya a hóesésben: a cuki Hannarózától elolvadtak a kommentelők
Tóth Gabi kislánya nagyon aranyos, ahogy ámulva áll a tegnapi hóesésben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a hét elején csak a magasabban fekvő területeken és az ország más tájain esett a hó, de csütörtökön Budapestet és környékét is elérte a hóesés: szálltak a hópelyhek, mintha Holle anyó megrázta volna a dunyháját. 

Aggódhatunk a virágzó gyümölcsfák miatt, mekkora kárt tesznek bennük az éjszakai fagyok, az emberek többsége nem kívánt már április elejére, a húsvétot követően hóesést, a gyerekek ugyanakkor ámultak az égi áldáson.

Tóth Gabi kislánya a hóesésben

Manapság már olyan ritkán hullik Magyarországon a hó, hogy a felnőttek is csodálják a hópelyheket, a kisgyerekek számára pedig felér egy varázslattal. Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányának, a 16 hónapos Hannarózának is nagy élmény volt a szálló hópihék között állni. 

"Kincsem #Hannihó #élményneki #bolondáprilisköszönöm" - írta az énekesnő a gyermekéről kiposztolt videóhoz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A felvételen ugyan a kislány háttal áll, hiszen a 33 éves sztár és férje tavaly júliusban úgy döntött, többet nem mutatják meg Hannaróza Mária arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték, a rajongói így is nagyon örültek, hogy láthatnak róla egy szösszenetet. Elhalmozták Tóth Gabi Instagram-oldalát szívecskékkel, és ámultak azon, milyen nagy és cuki. 

"Nagyon aranyos! Hogy eltelik az idő, még szinte most született!"

"Amikor tiszta szívvel csodálsz valamit. Köszönöm, hogy megosztottad, jólesett a lelkemnek!"

"Szenzációs, ahogy csodálja a hóesést! Drágaság!"

"De drága, nem érti Ő se, hogy mi van" - olvasható a hozzászólások között. 

Tóth Vera smink nélkül

"Nofilter, nosmink" - Tóth Vera így mutatta meg magát a közösségi oldalain, miután néhányan kritizálták előző posztját, amelyben megmutatta, hogy egy kozmetikai márka arca lett, a reklámfotón pedig ki van festve. Képes összeállításunkban más magyar énekesnőket is láthatsz, akik vállalják smink nélküli arcukat is, így Tóth Gabit, Dér Henit vagy Tolvai Renit is. 

Ezt is szeretjük