Tóth Gabi kislánya tündéri a göndör fürtjeivel: Hannaróza haját először vágta le az énekesnő

Tóth Gabi az Instagramon is megmutatta kislánya, Hannaróza Marika első hajvágását

toth-gabi-krausz-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi és Krausz Gábor lassan két és fél éves kislánya az apjától örökölte göndör fürtjeit. 

"#krauszom #apjalánya #krauszaztjelentigöndör" - írta az énekesnő még 2021 szeptemberében a Hannaróza Marika csigás tincseit ábrázoló fotóhoz

Tóth Gabi lányának haja

Tóth Gabi tudatosan figyel arra, hogy kislánya arcát szemből ne mutassa meg a közösségi oldalain, de hátulról láthatják követői Hannarózát. A hétvégén egy videóban azt mutatta meg, hogyan zajlott csemetéje első hajvágása. 

„Első hajvágás pipa. Természetesen eltettük az első tincseket emlékbe” - írta a 34 éves sztár a poszthoz. A csöppség egy széken állva, asztali tükörből szemléli, hogyan vágja az édesanyja egy körömvágó ollóval a haját. 

"Igazi csaj, nézi közben a tükörben."

"Nekem ugyanilyen hajtincseim voltak, amit el is raktároztam egy dobozban. Hannának is gyönyörű hajacskája van... Nagyon csinibaba!"

"A hajnak lelke van! Az első vágást anya készíti el, könnyebben fogja viselni a gyerek lelke később a fodrászt" - olvasható a hozzászólásokban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Tóth Gabi követői nem csak Hanni első hajvágásáról értesülhettek, az énekesnő család.hu oldalon vezetett blogjában Kaja para címmel ezúttal arról írt, mennyire válogatós a kislánya, ha ételekről van szó. Hiába főz a séf Krausz Gábor istenien, gyermekük két-három ételt hajlandó megenni.

"A virsli, a rántott husi és a … aaa … nem jut eszembe a harmadik. Akkor lehet, hogy csak két dolog van, amit megeszik.

Pontosabban, amit itthon megeszik. Mert anyósoméknál még hajlandó megenni a zöldséglevest és a krumplifőzeléket, amit a papi készít. De csak ott, és csak amit a papi készít" - vallotta be az édesanya.

Az énekesnő tanácstalan, gyermeke az etetőbe sem hajlandó beülni, és segít a palacsinta elkészítésében, meg is kenni, de még a mogyorókrémeset sem hajlandó megenni. 

"Miért van az, hogy szeret segíteni, Gábor tök sokszor be is vonja, és olyankor nagyon aktív. Áll abban a - én úgy hívom - „katiban” (tudjátok, az a leesés gátlós magasító), és boldogan csinálja, amit az apja mond neki. Ügyes is. De aztán nem eszik. Most közben eszembe jutott, hogy a harmadik, amit megeszik: a bundáskenyér. Tehát virsli, rántott husi, bundáskenyér. És vetésforgó szerűen ezeket is kapja…"  

Gianni és Debreczeni Zita fia

Gianfranco Máté vagy, ahogy a szülei becézik, Gianfi 2022 nyarán betölti a második életévét. Igazi mintagyerkőc, aki a mai napig nagyon jó alvó. Az anyukája szerint szakasztott az apja, teljesen Gianni fiatalabb verziója.

Cover-fotó: Televíziós Újságírók Díja

Ezt is szeretjük