Tóth Gabi kislánya egyéves lett: Hannarózáról tündéri szülinapi fotót posztolt
Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya Hannaróza Mária egyéves lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyéves lett tegnap Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra. 

A csöppséget első születésnapja alkalmából édesanyja kivételesen megmutatta a közösségi oldalain. A Facebookon és az Instagramon is rengetegen, köztük természetesen a nagynéni, Tóth Vera, Kiss Ramóna, Debreczeni Zita vagy Görög Zita is gratuláltak.

Tóth Gabi kislánya egyéves lett

#hála #szeretet #elrepültegyév #krauszék - írta a hashtageket az énekesnő a fotó mellé, amin a csöppség édesapja ölében ül, édesanyja fogja a kezét, az előtérben pedig egy csokitorta látszik egy gyertyával. 

A 32 éves sztár követői azért is örültek nagyon a fotónak, mert július elején gyermeke apjával úgy döntöttek, többet nem mutatják meg kislányuk arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték. Tóth Gabi testvére, Vera is eltávolította social média oldalairól kis unokahúga képeit.

"Miért? Azért, mert gyermekünk a legfontosabb. Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít... Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni" - írta akkor posztjában.

Hannaróza Marikát az énekesnő rajongói féléves korában láthatták utoljára. Édesanyja november vége felé ugyan kitett róla egy képet, de azon gyermekét hátulról fotózta. A kommentelők így is ámultak, mennyire sokat nőtt, és micsoda hajkoronája lett.

Kiss Ramóna kisfia 

A műsorvezető csemetéjének szája mindig fülig ér. Ha végignézegetjük a Noéról készült képeket, biztosan ránk ragad a boldogsága. A gyönyörű sztár 2019 januárjában ajándékozta meg férjét csemetéjükkel, akiről azóta kiderült, örökölte szülei vidám természetét.

Ezt is szeretjük