Kiss Ramóna fia így huncutkodott az Állatkertben: Noét meg kell zabálni

Kiss Ramóna és Lékai Máté mindig elkapják Noé legjobb pillanatait.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, a mosolynak ereje van. Ha meglátunk egy vigyorgó gyerkőcöt, máris jobb kedvre derülünk. Kiss Ramóna kisfiának szája mindig fülig ér. Ha végignézegetjük a Noéról készült képeket, biztosan ránk ragad a boldogsága.

A gyönyörű sztár 2019 januárjában ajándékozta meg férjét csemetéjükkel, akiről azóta kiderült, örökölte szülei vidám természetét. Gyakran osztanak meg róla imádni való fotókat, amiken le sem tagadhatják, micsoda kópé a gyermekük, rendre elkapják a legédesebb pillanatait.

Kiss Ramóna kisfiának huncut fotói

A műsorvezető október elején is cuki felvételeket készített lurkójukról, amikor a Veszprémi Állatkertben járt a család. Noéról édesanyja Instagram-oldaláról már korábban kiderült, hogy él-hal az állatokért, így számára ez a családi program maga volt a Kánaán. Nagyon jól érezte magát, huncutul pózolt, és vakmerően bedugta a fejét a legfélelmetesebb fenevadak szájába. A 35 éves sztár követői elolvadtak tőle, elnevezték mini állatidomárnak.

Képes összeállításunkban mutatjuk Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiának legédesebb fotóit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük