Szinetár Dóra kisfia rengeteget nőtt: Benji irtó cuki volt focizás közben

A hazai sztárok csemetéi úgy nőnek, mint a gomba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idő múlását leginkább a gyerekeken lehet megfigyelni, mire kettőt pislogunk, már a fejünkre nőnek. A hazai sztárvilág legnépszerűbb lurkói is kinőtték az etetőszéket, Kiss Ramóna vagy Vasvári Vivien csemetéjét a róluk készült friss fotókon szinte alig ismerjük fel, olyan nagyok már.

Szinetár Dóra legkisebb gyermeke, Benjamin is úgy nő, mint a gomba. Az imádni való kisfiú arcát édesanyja óvja a nyilvánosságtól, ezért leginkább csak hátulról fotózza le.

Szinetár Dóra kisfia 3 évesen

Most focizás közben lőtt róla egy cuki felvételt: a rajongóinak nemcsak az jön le a képről, hogy Benji már most vérbeli futballista, de az is szembetűnt nekik, hogy megnyúlt az alakja. 

A lurkó 2020. szeptember 17-én lett hároméves, a jeles napon édesanyja könnyfakasztó szavakkal köszöntötte az Instagramon. Sorai alapján kisfia személyisége messze meghaladja a korosztályát: folyékonyan beszél, ügyesen eljátszik egyedül, lekötik a mesekönyvek, és a legkedvesebb helye a házban a játék konyhája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3 éves lett a mi legkisebb csodánk! Rohangál, be nem áll a szája, bővített mondatokban beszél (egyelőre szanszkritül, de gyúrjuk a magyart is! 🤪) Egyedül eszik evőeszközzel, sima karúszóban egyedül közlekedik a mély medencében, a gerincéről felismeri bármelyik mesekönyvét, imádja a napközit és a gyerekeket, oda van az állatokért! Éjszaka alszik, napközben mindig van egy újabb ötlete, minden negyedik, hogy együnk valamit, imádja a zöldségeket és a gyümölcsöket, a husit, a (gluténmentes) kenyeret, és a (mindenmentes) sütit. Három év alatt egyszer volt hőemelkedése fél napig, így hát gyógyszert még sosem kapott, csak vitaminokat. Kb félévente pár napig folyik az orra, ezzel le van tudva a betegség. Akár félórát is képes egyedül a babáival szerepjátékot játszani, és ugyanennyit olvasgatni. De leginkább a kiskonyhájában szeret itthon főzni, persze ha van társasága, akit szórakoztathat. Fergeteges humora van, és igazi empatikus kis lelke. Imádja a Dés musical-dalokat hallgatni, a Kolompos együttest, Farkasházi Rékát és a Tintanyulat, és Mozart nyitányait. Meg persze egy hete-amióta készül a szülinapjára- a Boldog Szülinapot és a Ma van a Szülinapot eredetijét, és mind a negyven feldolgozását! 😂😎🤪 Köszönöm a Jóistennek, hogy nekünk adta! Boldog Születésnapot Benji Babánk!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️👶🏼🎂🥂🎉🎁🎈😍🥰 #kicsifiam #benjibabám #szülinapos #hároméves #imádjuk #kicsicsodánk

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Képes összeállításunkban Szinetár Dóra kisfia mellett további sztárcsemetéket láthatsz, akik nagyot nőttek az utóbbi időben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük