Ördög Nóra kocsit mosó kisfiánál nincs ma cukibb: Venci tetőtől talpig habos

Ördög Nóra a Facebookon mutatta meg, milyen lelkes segítőre akadt az autója tisztára varázsolásához.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra két gyönyörű gyermekkel ajándékozta meg férjét, Nánási Pált: lányuk, Mici 2013-ban, kisfiuk, Venci 2014-ben látta meg a napvilágot. A sztárpárt 2017-ben nagy kihívás elé állította az élet, az Ázsia Expressz első évadának forgatása miatt hónapokig két kicsi gyermekükkel kellett utazgatniuk a kontinensen. 

A család simán vette az akadályt, ráadásul le is filmezték a kalandokat. Innen indult az azóta 155 ezer feliratkozót számláló Nánásiék YouTube-csatorna. Rajongóik végigkísérhetik a két csemete életét: imádják Mici humoros beszólásait, és Venci tündéri külsejéért is megőrülnek.

Ördög Nóra kocsit mosó kisfia

Azokat a friss fotókat is majdnem megzabálták, amik kocsimosás közben készültek a kisfiúról. Venci szivacsot és szappant ragadva segített szülei járgányát tisztára varázsolni, ám a nagy munka közepette ő maga is tetőtől talpig habos lett. 

Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor maszatosan kapták lencsevégre, mutatjuk Ördög Nóra kisfiának tündéri fotóit.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük