Szabó Zsófi szunyókáló kisfiától elolvadunk: Mendel édesen alszik anyukája mellett
Fotókon a tündérien szundizó sztárcsemeték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyerekekre jellemző, hogy ha leköti őket valami, képesek órákig arra koncentrálva játszani. A homokvárépítés, babázás vagy legózás nagyon kimerítő tud lenni, úgyhogy olykor az is megesik, hogy egy ültő helyükben szundítanak el. Számos olyan vicces összeállítás kering a neten, ahol a picik a lehetetlen helyeken hajtják álomra a fejüket. A sztárvilág csemetéi között is akadnak jó páran, akiket szüleik alvás közben kaptak le, a cuki fotóikon képtelenség nem mosolyogni.

Szabó Zsófi irtó édes képen mutatta meg szundizó kisfiát az Instagram-követőinek. Mendel édesanyja mellett kuckózott be. Nem tudjuk eldönteni, mi aranyosabb: a cumi a szájában vagy seprűs szempillájának látványa.

Sztárok szunyókáló gyerekei

Anyukája szemmel láthatóan elolvadt tőle, a poszt mellé csak annyit írt, „mindig együtt”. Rajongói sem tudtak betelni a szuszogó kisfiúval, megannyi lájkkal és hozzászólással jutalmazták. Kiss Ramóna szívecskét küldött kolléganőjének, és Peller Anna sem hagyta hangulatjel nélkül a meghitt pillanatot elkapó felvételt.

Képes összeállításunkban Szabó Zsófi szundizó csemetéje mellett további cuki képeket találsz a hazai sztárok alvó gyerekeiről.

Ezt is szeretjük