Bódi Csabi nyakig tortás kislányát meg kell zabálni: Lilienről cuki fotó készült

Bódi Csabi születésnapján kislánya nem bírt ellenállni a csokitortának.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden családi albumban található legalább egy olyan gyerekfotó, amit egy jóízű étkezés közben készítettek. A gyerekek hatalmas felfordulást tudnak csinálni a konyhában. Előfordul, hogy az egész étlap látható az arcukon és a ruhájukon.

Bódi Csabi június 28-án kerek születésnapot ünnepelhetett, a mulatós sztár negyvenéves lett. Két bulit is tartott a jeles alkalomból, és az Instagram-képeit elnézve nem is lehetett volna jobb a hangulat.

Bódi Csabi tortázó kislánya 

Kislánya is jól érezte magát, Lilienről tündéri képek készültek a partin. Szemmel láthatóan repesett az örömtől, hogy kaphatott egy szeletet édesapja tortájából, és majszolás közben tetőtől talpig csokis lett. 

A kicsi nem volt mohó, az énekesnek is adott egy villával a finom édességből. A pillanatot tökéletesen sikerült elkapni, követői imádták a posztot. Rengetegen írták, hogy a copfos kislány látványánál nincsen cukibb. Bódi Csabi kiírása sem volt kevésbé imádni való. Azt közölte, soha nem kapott édesebb falatot annál, mint amit lánya a szájába tett.

Nem Bódi Csabi az egyetlen hazai híresség, aki megörökítette majszoló gyerekét. Képes összeállításunkban mutatjuk a legcukibb, csemegéző csemetéket.

Ezt is szeretjük