2 éves lett Cooky nagyobbik fia - Kevinről cuki szülinapos fotók készültek
Cooky nagyobbik fiát, Kevint a Reggeli műsorvezetői is felköszöntötték.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky élete két év alatt hatalmas fordulatot vett: az ötvenéves műsorvezető, aki a jövőben főállású pilótaként kíván dolgozni, kétszeres apuka lett. Menyasszonya, Szécsi Debóra 2018. január 23-án adott életet az első kisfiuknak, Kevinnek, akit 2019 augusztusában követett kisöccse, Nátán. 

Cooky múlt csütörtökön az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol először a repülés szeretetéről beszélt, majd csatlakozott hozzá párja és két gyermeke is. A kétéves Kevint szülinapján természetesen felköszöntötte a két műsorvezető, Kiss Ramóna és Peller Mariann is, a kisfiú tortát is kapott - csak arra kellett vigyáznia, hogy le ne egye krémszínű pulóverét, se az édesapja hófehér melegítőjét.   

A két csöppséget édesanyjuk ugyanolyan ruhácskába öltöztette, a reggeli műsorban el is mondta: szeret a két fiúra egyforma szettet adni. A kétéves Kevin és féléves kisöccse viselkedésükben és szokásaikban nagyon különböznek. 

- Kevin későn alvó kisgyerek, éjfélig fent van, de másnap tízig alszik. Bomba robbanhat mellette, akkor is alszik egyhuzamban kiskora óta. Nátán a legkisebb zajra is felébred. Érzékeny, makacs fiúcska, ha akarja, hogy felvegyük, addig sír, amíg el nem éri. Ha kell, két órán át - osztotta meg a nézőkkel Debóra. 

Kevin második születésnapját természetesen otthon, családi körben is megünnepelték a hétvégén, erről Cooky Facebook-oldalán és Szécsi Debóra közösségi oldalán is találni fotókat. 

Ezt is szeretjük