Tóth Gabi kislánya kipakolta a konyhát: Hannarózáról cuki fotót posztolt
Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya bevette a konyhát, ahol jó kis reggeli zenebonát csinált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rohan az idő! Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya december elején az első születésnapját ünnepelhette. 

Hannaróza Marikáról utoljára féléves korában láthattak az énekesnő követői fotókat, mert július elején gyermeke apjával úgy döntöttek, többet nem mutatják meg arcát a közösségi oldalaikon, és a csöppség korábbi képeit is letörölték. Tóth Gabi testvére, Vera ugyanígy tett.

 Tóth Gabi lánya a konyhában

Csak december 3-án mutatták meg részben szemük fényét, amikor a csöppség egy éves lett. A közösségi oldalának követői megállapíthatták, hogy a kislány már nem is olyan picike, sokat nőtt, amióta utoljára látták.

Ezt mutatja az a felvétel is, amivel Tóth Gabi ma reggel csörömpölős jó reggeltet kívánt. Gyermeke ugyanis éppen a kipakolós korszakát éli, a konyhában pedig mi jobbat találhatott volna, mint fémtálakat, amiket ütni lehet fakanállal.

"Amikor rájössz, hogy felesleges volt a gyereknek az a rengeteg játék, mikor a kotláiddal jobban eljátszik..  nálunk épp ugyanez a helyzet."

"De régen volt nálunk is ez a korszak! Most 4 éves a kislányom. A hangoskodás, zenélés most is megy, csak már továbbfejlesztette."

"Marika, ismerkedik a világgal - kezdte a tálakkal. Kikészítette apának!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Séf édesapja, Krausz Gábor videót tett ki Hannaróza konyhabeli kalandjáról, így a követők hallhatják is, kislánya mivel ébresztette fel teljesen a szüleit.

A kommentelők szerint nem esik messze az alma a fájától: egyszerre zenél és főz, egyikben az anyjára, a másikban az apjára ütött.

Pásztor Anna kislánya

Az énekesnő élete hónapok óta szinte nem is szól másról, csak a táncról és a Dancing with the Stars című műsorról. Úgy látszik, hogy az a hatalmas szeretet, amelyet a különböző lépések elsajátítása okoz neki, a gyermekeire is átragadt. Kisfia, Beni és lánya, Zoé az egyik táncpróba alkalmával lepték meg édesanyjukat, és nem bírtak ellenállni a kísértésnek, rögvest táncra perdültek.

Ezt is szeretjük