Tóth Gabi megszólalt a "kirúgatós botrányról": tiszta vizet öntött a pohárba
Tóth Gabi nem kérte, hogy rúgják ki azt az embert, aki a gyereke halálát kívánta a közösségi oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly év végén sok helyen arról olvashattunk, hogy Tóth Gabi kirúgatott egy embert a munkahelyéről, miután az az egyik babapocakos fotója mellett azt kívánta kommentjében, bárcsak halva születne a lánya.

Az illetőt kirúgták, miután az énekesnő szóvá tette a munkáltatónál, hogy munkaidőben a közösségi oldalon mások halálát kívánja.

Tóth Gabi a "kirúgatós botrányról"

A cikkeket követően Tóth Gabi kapott hideget-meleget: volt, aki azt írta, jól tette, más is a családja védelmére kelt volna az ocsmány hozzászólás után, míg egyesek azért támadták, mert szerintük embertelenség volt a Covid idején, karácsony előtt elvenni valakinek a munkáját. A 33 éves sztár most csalad.hu oldalon vezetett blogjában egy hosszú bejegyzésben öntött tiszta vizet a pohárba, amelyben leírja, nem rúgatott ki senkit.

toth-gabi
Fotó: TV2

Elsőként arról írt, hogy az eset még a várandóssága alatt, a kislánya születése előtt történt, aki 2019. december 3-án jött világra, vagyis nem a szeretet ünnepe előtt veszítette el az illető az állását, és akkor még nem tombolt világjárvány. Amellett, hogy kiforgatták a szavait, az is megdöbbentette, hogy egy olyan emberből csináltak mártírt, aki megfogalmazta, hogy egy meg nem született gyermek halálát kívánja.

"Elöntött a keserűség és a tehetetlen düh, ami olyan erővel árasztotta el a testem, ahogyan azelőtt soha nem éreztem. (…)

Amíg rólam van csak szó, addig is fáj, ha valaki ismeretlenül gúnyolódik, megaláz, de amikor azokat a sorokat olvastam, bekapcsolt bennem egy gomb, és azt éreztem, hogy a gyerekemmel ezt nem teheti senki. Őt megvédem mindenáron, bármit megteszek, hogy neki ilyen emberekkel soha ne kelljen harcolnia. Majd én harcolok! Nekem kell megvédenem, és meg is fogom!" – olvasható a blogbejegyzésben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Eldöntötte, hogy beszélni akar a gyalázatos komment szerzőjével, ezért megkereste az egyik közösségi oldalon, de ott csak az illető neve és munkahelye volt feltüntetve, ezért felhívta a munkahelyén, hogy válaszokat kapjon tőle, de végül másképp alakult.

Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt,

hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem."

Tóth Gabi sokszor kapja azt a tanácsot, hogy ne olvasson kommenteket, illetve ne foglalkozzon velük, de szerinte ez sem a másfél éve történt ominózus eset, sem más támadások esetén nem lehet jó döntés. Szerinte az online bántalmazás mellett nem szabad a szemünket becsukva elmenni, főként, ha annak védtelen gyermekek a céltáblái.

Tóth Gabi kislánya egyéves lett

Egyéves lett 2020. december 3-án Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza Mária. #hála #szeretet #elrepültegyév #krauszék - írta a hashtageket az énekesnő a fotó mellé, amin a csöppség édesapja ölében ül, édesanyja fogja a kezét, az előtérben pedig egy csokitorta látszik egy gyertyával. 

Ezt is szeretjük