Tóth Andi smink nélküli képei taroltak: így szebb a kommentelők szerint

Tóth Andi külseje általában megosztja a követőit. Smink nélküli fotói viszont osztatlan sikert arattak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Andi smink nélküli arcát ugyan meg szokta mutatni az Instagramon néha, sűrűbben láthatjuk profi szakemberek által kifestve a műsorokban, videóklipekben vagy a fellépésein. 

Az énekesnő külseje sokszor megosztja a követőit. Olykor azt róják fel neki, túl sok sminket visel, sokszor megkapja, hogy természetes szépségét kár elfednie.

Tóth Andi smink nélküli fotója

Friss, természetes fotóit a megszokottól eltérően egyetértés fogadta. A legtöbb kommentelő nem tudott betelni a szépségével. Többen megjegyezték, nekik jobban tetszik natúr arccal, mint sminkben.

"Smink nélkül szebb vagy" 

"Gyönyörű vagy smink nélkül is! Minek Neked a smink?"

"Neked nem is kell magad sminkelni ahhoz, hogy szép legyél, hisz így is gyönyörű vagy" - írták neki a kommentelők.

A tóparti fotósorozatnak nem csak az a különlegessége, hogy egy gramm festék sem fedi a vonásait. A harmadik felvételen szemüvegben is láthatjuk, ez szintén ritka alkalmak egyike.

Tóth Andi öccse

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. A 23 éves sztár pár nappal korábban az Insta-storyjában árulta el, hogy lakodalomra készülnek, ahogy írta, „megnősül a botrányhősnő bátyja”.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük