Tóth Andi smink nélküli képei taroltak: így szebb a kommentelők szerint
Tóth Andi külseje általában megosztja a követőit. Smink nélküli fotói viszont osztatlan sikert arattak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi smink nélküli arcát ugyan meg szokta mutatni az Instagramon néha, sűrűbben láthatjuk profi szakemberek által kifestve a műsorokban, videóklipekben vagy a fellépésein. 

Az énekesnő külseje sokszor megosztja a követőit. Olykor azt róják fel neki, túl sok sminket visel, sokszor megkapja, hogy természetes szépségét kár elfednie.

Tóth Andi smink nélküli fotója

Friss, természetes fotóit a megszokottól eltérően egyetértés fogadta. A legtöbb kommentelő nem tudott betelni a szépségével. Többen megjegyezték, nekik jobban tetszik natúr arccal, mint sminkben.

"Smink nélkül szebb vagy" 

"Gyönyörű vagy smink nélkül is! Minek Neked a smink?"

"Neked nem is kell magad sminkelni ahhoz, hogy szép legyél, hisz így is gyönyörű vagy" - írták neki a kommentelők.

A tóparti fotósorozatnak nem csak az a különlegessége, hogy egy gramm festék sem fedi a vonásait. A harmadik felvételen szemüvegben is láthatjuk, ez szintén ritka alkalmak egyike.

Tóth Andi öccse

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. A 23 éves sztár pár nappal korábban az Insta-storyjában árulta el, hogy lakodalomra készülnek, ahogy írta, „megnősül a botrányhősnő bátyja”.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük