Debreczeni Zita smink nélkül öleli Giannit: a 41 éves sztár fotóját imádják az Instán

Debreczeni Zita és Gianni közös fotóján nincsen filter. Ragyognak egymás mellett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zitát smink nélkül nem sokszor szoktuk látni. A 41 éves híresség 2014 óta tevékenykedik a kamera mögött fotósként, annak idején fordítva volt a felállás: modellként mindig gyönyörűen kifestve készültek róla fotók.

2001-ben lett a Miss Universe Hungary döntőse, egy évvel később a harmadik helyen végzett a Miss Balatonon. Ezek után műsorvezetőként láthattuk a tévében, mostanában inkább a közösségi médiában és különböző beszélgetős show-kban láthatjuk vendégként.

Debreczeni Zita smink nélkül

Az Instagram-fotói alapján a természetes, visszafogott sminket részesíti előnyben, követői nem láthatnak tőle sűrűn füstösre festett szemet vagy vörös ajkat, ugyanakkor az sem jellemző rá, hogy teljesen natúr arccal töltsön fel képet. Most utóbbival tett kivételt.

Természetes arccal, filterek nélkül ölelte a férjét. Gianni tette közzé a szerelmes fotót, amelyhez csak annyit írt: "noi”, ami annyit tesz olaszul, hogy mi. Mellette hashtagben jelezte, nem manipulálta a képet, valamint a család és az együtt szavakat is odaírta.

A felvételnek meg is lett a hatása, a kommentelők nem győzték dicsérni a párost. Sokan külön kiemelték, a sztárfeleség csak úgy ragyog.

"Szebb ez a leány, mint valaha" - írta például Tóth Gabi, de Pikali Gerda is szívekkel illusztrálta a véleményét.

Debreczeni Zita és Gianni fia kétéves lett

Gianni és Debreczeni Zita kisfia kétéves lett. A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük.

Gianni és Debreczeni Zita fia kétéves lett: Gianfiról cuki kép készült a tengerparton

Gianni és Debreczeni Zita kisfia 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük