Debreczeni Zita smink nélkül öleli Giannit: a 41 éves sztár fotóját imádják az Instán
Debreczeni Zita és Gianni közös fotóján nincsen filter. Ragyognak egymás mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zitát smink nélkül nem sokszor szoktuk látni. A 41 éves híresség 2014 óta tevékenykedik a kamera mögött fotósként, annak idején fordítva volt a felállás: modellként mindig gyönyörűen kifestve készültek róla fotók.

2001-ben lett a Miss Universe Hungary döntőse, egy évvel később a harmadik helyen végzett a Miss Balatonon. Ezek után műsorvezetőként láthattuk a tévében, mostanában inkább a közösségi médiában és különböző beszélgetős show-kban láthatjuk vendégként.

Debreczeni Zita smink nélkül

Az Instagram-fotói alapján a természetes, visszafogott sminket részesíti előnyben, követői nem láthatnak tőle sűrűn füstösre festett szemet vagy vörös ajkat, ugyanakkor az sem jellemző rá, hogy teljesen natúr arccal töltsön fel képet. Most utóbbival tett kivételt.

Természetes arccal, filterek nélkül ölelte a férjét. Gianni tette közzé a szerelmes fotót, amelyhez csak annyit írt: "noi”, ami annyit tesz olaszul, hogy mi. Mellette hashtagben jelezte, nem manipulálta a képet, valamint a család és az együtt szavakat is odaírta.

A felvételnek meg is lett a hatása, a kommentelők nem győzték dicsérni a párost. Sokan külön kiemelték, a sztárfeleség csak úgy ragyog.

"Szebb ez a leány, mint valaha" - írta például Tóth Gabi, de Pikali Gerda is szívekkel illusztrálta a véleményét.

Debreczeni Zita és Gianni fia kétéves lett

Gianni és Debreczeni Zita kisfia kétéves lett. A sztárpár életében örökre különleges nap lesz az augusztus 28-a, 2020-ban akkor született meg közös gyermekük.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük