Ördög Nóra smink nélkül és dívára festve: a 40 éves műsorvezető arcán ekkora a különbség
Ördög Nóra megmutatta, hogy telik egy napja az Ázsia Expressz 3. évadának forgatásán. Teljesen natúr arccal kezdte a videót.

ördög-nóra-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra egyperces videóban mutatta meg, hogy telik egy napja az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásán. Smink nélkül kezdte a felvételt, hiszen a reggelei általában hajnalban indulnak a sminkszobában.

A negyvenéves műsorvezetőt mindig kifogástalanul, dívára kifestve láthatjuk a képernyőn, ez a kalandreality esetében sincs másként. A legrövidebb felkonferálást is hibátlan frizurával, divatos ruhában és makulátlan arccal mondja el.

Ördög Nóra smink nélküli videón

Nem véletlenül kell korán ébrednie, már azelőtt elindul a készülődés, hogy megkezdődnének a játékosok aznapi feladatai. Ázsiában is profi szakember felel a gyönyörű megjelenéséért, a friss videóban pillanatok alatt készült el a feketére kontúrozott, füstös szem.

Ördög Nóra ébredés után, és miután végzett vele a profi sminkes.
Ördög Nóra ébredés után, és miután végzett vele a profi sminkes.
Fotó: Instagram/Nánásiék

Annak ellenére, hogy sminkes utazott ki a csapattal a forgatás helyszínére, fodrászt nem vittek magukkal. Erről a tévés szintén az Instagramon rántotta le a leplet. Elárulta, ő maga csinálja a frizuráit, ami szerinte egyszer-kétszer meg is látszik a végeredményen. A mostani szezon esetében könnyebb dolga van, hiszen az előző két évadhoz képest jóval rövidebb hajjal vágott neki a műsornak.

Majka szerint Dundika smink nélkül is gyönyörű

Majka és Dundika februárban a Maldív-szigeteken nyaral fiaikkal. Az utóbbi innen posztolt, szűrők nélküli fotója nem nyerte el mindenkinek a tetszését, de a rapper védelmébe vette feleségét. Szerinte élete párja Photoshop és effektek nélkül is gyönyörű. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük