Ördög Nóra levágatta hosszú haját: rég láttuk ilyen rövid frizurával

Ördög Nóra az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásán már kurta tincsekkel fotózkodott.

ördög-nóra-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor legutóbb kedvenc szépségszalonjában járt, Ördög Nóra hajvágást kért a fodrászától. A műsorvezető az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatásáról már hosszított bob fazonnal jelentkezett be.

A TV2 kaland-realityjének felvételei már javában tartanak. A nyolc mindenre elszánt sztárpár május hetedikén szállt repülőre, hogy belevethessék magukat az ázsiai kalandokba. Köztük van többek között Gáspár Győző és Bea valamint Király Viktor és Király Linda.

Ördög Nóra hajvágása

A produkció háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra, akitől a rajongók már megszokhatták, hogy szemkápráztató fotókat oszt meg az egyhónapos kaland különböző helyszíneiről. Idén is megkezdte a tudósítást, két felvételt tett közzé, amelyek Jordániában készültek.

ördög
Fotó: Instagram/Ördög Nóra

"Mondtam már, hogy imádom ezt a műsort?” - kérdezte a követőitől, akik nem hagyhatták szó nélkül, milyen ragyogóan festett hosszú, levendulalila színű ruhájában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezenkívül van még valami, ami feltűnő a friss képeken. Az utóbbi években megszokott, hosszú tincsek helyett áll alatti frizurával látható. Rég láttuk ennyire rövidre vágott hajjal.

Az elmúlt pár hónapban fokozatosan vágatott egyre rövidebb fazont magának. 2021 nyarán még közepesen hosszú loknijai voltak, majd vállig érő hajra váltott, most pedig még az ennél is kurtább fazonra szavazott.

Áprilisban még jócskán a válla alá ért a haja, de a májusi forgatást már ennyire rövid frizurával kezdte.
Áprilisban még jócskán a válla alá ért a haja, de a májusi forgatást már ennyire rövid frizurával kezdte.
Fotó: Instagram/Ördög Nóra

Ördög Nórára jellemző, szeret kísérletezgetni a frizuráit illetően, a Dancing with the Stars zsűritagjaként volt, hogy parókában állt a kamera elé. Valamint az ő nevéhez fűződik a sztárvilág egyik leglátványosabb átalakulása frizurák terén. 2010-ben mindenkit meglepett, amikor az X-Faktor első élő adását fiúsan rövidre vágott hajjal nyitotta meg.

Sztárok, akik 2021-ben új hajra váltottak

Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál. Péter Szabó Szilvi, Jellinek Tina és Dér Heni is elbúcsúzott a hosszú hajtól.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük