Ördög Nóra rövid haja mindenkit meglepett: kapott érte hideget-meleget
Ördög Nórát tíz éve nem láttuk ennyire rövidre vágott frizurával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csak két adás van hátra, és kiderül, ki lesz a magyar Dancing with the Stars első évadának győztes párja. Igaz, hogy még jó párat kell aludni a döntőig, izgalmakból a nyolcadik show-ban sem volt hiány. A kieső pároson sokan meglepődtek, valamint a zsűri egyik tagja is felbolygatta a közvéleményt.

Ördög Nórától már megszokhattuk, hogy akármikor feltűnik a képernyőn, mindig kifogástalanul néz ki. Ám ezúttal nem csak ruhakölteményei láttán esett le az állunk, a táncos produkcióban a frizurák terén is tudott újat mutatni: láthattuk már Jennifer Lopezt idéző frufruval, ezúttal pedig rövid, pixie fazonú hajjal osztotta a pontokat.

Ördög Nóra rövid haja

Utoljára tíz évvel ezelőtt az RTL Klub csatornáján futó X-Faktor háziasszonyaként viselt ennyire rövidre vágott frizurát, így nem meglepő, hogy mindenki szeme tágra nyílt a csodálkozástól, amikor a műsor elején a parkettre lépett. Stohl András szóvá is tette, milyen csodásan fest, mire Ördög Nóra csak annyit mondott, számára ez most egy kis időutazással ér fel.

ördög nóra rövid haj 1
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ugyan azt egyelőre nem tudni, hogy a műsorvezető ténylegesen megvált hosszú fürtjeitől, vagy mindössze az este kedvéért öltött parókát - rajongói szerint valószínűleg az utóbbiról lehet szó -, így is kommentháború alakult ki az Instagramon.

Voltak, akik imádták ezt a bevállalós, vagány stílust, mások szerint a hosszú, világosbarna fürtök passzolnak leginkább kedvencükhöz.

"Ugye ez csak paróka? Csodaszép vagy Nóri, de legyen csak paróka" - írta az egyik hozzászóló.

Ördög Nóra legjobb szettjei a Dancing with the Starsból

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákban láthattuk Ördög Nórát eddig a Dancing with the Stars zsűritagjaként.

Ezt is szeretjük