Tomán Szabina smink nélkül: az egykori modell így fest, ha mindent lemos az arcáról
Tomán Szabinát mindig makulátlan külső jellemzi, most megmutatta, hogy fest smink nélkül.

tomán-szabina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabina mindössze 16 éves volt, amikor egy nap megállították az utcán, és felajánlották neki, hogy csatlakozzon egy akkor induló modellügynökséghez. Ez a szerencsés találkozás elég volt ahhoz, hogy beinduljon a karrierje a szépségiparban. 1997-ben Az Év arca modellverseny második helyezettje lett, majd kisvártatva a manökenek élvonalában találta magát, egyszer Naomi Campbellel is végiglejthetett egy kifutón.

A 15 éves modellkarrier után üzletasszonyként kezdett tevékenykedni, saját céget alapított, 2019-től pedig a Cápák között zsűrijét erősíti. A műsorban megszokhattuk tőle a finom eleganciát: makulátlan smink és frizura jellemzi, valamint a ruhaválasztás terén sem tud mellélőni.

Tomán Szabina smink nélkül

Ám ő cseppet sem tartozik azon sztárok közé, akik csak és kizárólag úgy állnak a kamerák elé, mintha gyufásskatulyából húzták volna ki őket. Bátran megmutatja, hogy néz ki az arca, ha nincsen rajta egy gramm festék sem.

tomán-szabina-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A Liluland YouTube-csatorna #Mutihogyszépülsz című szegmensének vendégeként mutatta be esti arcápolási rutinját. Ebbe természetesen beletartozott a nappali smink eltávolítása, így a csatorna nézői láthatták, hogy fest, ha mindent lemos az arcáról.

A kommentelők elámultak az egykori modell szépségétől. Volt, aki kijelentette, semmi szüksége nincs arcfestékre, hiszen akkor a legszebb, ha azok nem fedik a vonásait. Másoknak az tetszett, milyen kedvesen mutatta be a termékeket, amelyeket használ.

Magyar műsorvezetők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar műsorvezetőket, akik  megmutatták smink nélküli arcukat. Íme Ördög Nóra, Ábel Anita vagy Tatár Csilla festetlenül.

Ezt is szeretjük