Király Linda sminkben és anélkül: ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Király Linda festetlen arcát csak nagyon ritkán láthatjuk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan Király Linda és családja már 1999 óta Magyarországon él, a New York-i születésű énekesnőről sugárzik az amerikai életérzés, legyen szó a gasztronómiáról, a mindennapokról vagy a színpadról.

Külseje is leginkább a hollywoodi dívákéra hajaz: mindig dögös ruhákban, tökéletesre szárított hajjal és csillogó sminkkel az arcán jelenik meg a képernyőn és a fellépésein. 

Király Linda sminkben és anélkül

Az Instagram-oldalán is ezt a megjelenést részesíti előnyben, sokszor még akkor is füstösre festett szemmel és kirúzsozott ajkakkal láthatják a követői, ha éppen az edzéséről posztol. Bár tagadhatatlan, hogy nagyon jól állnak neki a színpompás sminkek, a kommentelőket óhatatlanul furdalta a kíváncsiság, hogy nézhet ki mindenféle cicoma nélkül. 

Nem kellett sokat várniuk. Kedvencük megmutatta, hogy telik nála egy átlagos vasárnap, amikor nem fedi semmi a vonásait.

„Nyugis, énidős vasárnap, arc parkolással, smink nélkül, felkötött hajjal. Sokan azt gondolják, hogy én mindig sminkben, beállított hajjal, stylist által kiválasztott ruhákban vagyok. Mint láthatjátok a hétvégéim abszolút nem, de mostanában a hétköznapjaim sem igazán úgy telnek, amit egyébként imádok” - fogalmazta meg az oldalán.

Miután megkérdezte a hozzászólóktól, hogy nekik a két kép közül melyik tetszik jobban, szinte egybehangzó választ kapott: rajongói szerint mindenhogyan gyönyörű.

"Akinek ilyen istenáldotta zenei tehetsége van, mindenhogyan szép" - bókoltak neki.

Magyar sztárok smink nélkül

Sok hazai sztár mutatja meg magát a közösségi médiában festetlenül, mutatjuk, hogy fest Dundika, Wolf Kati vagy Várkonyi Andrea, ha épp nem a kamerák előtt állnak, hanem smink nélkül szelfiznek otthon.

Dundika így néz ki smink nélkül - Egy gramm festék sincs az arcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük