Király Linda sminkben és anélkül: ekkora a különbség, ha nincs kifestve
Király Linda festetlen arcát csak nagyon ritkán láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan Király Linda és családja már 1999 óta Magyarországon él, a New York-i születésű énekesnőről sugárzik az amerikai életérzés, legyen szó a gasztronómiáról, a mindennapokról vagy a színpadról.

Külseje is leginkább a hollywoodi dívákéra hajaz: mindig dögös ruhákban, tökéletesre szárított hajjal és csillogó sminkkel az arcán jelenik meg a képernyőn és a fellépésein. 

Király Linda sminkben és anélkül

Az Instagram-oldalán is ezt a megjelenést részesíti előnyben, sokszor még akkor is füstösre festett szemmel és kirúzsozott ajkakkal láthatják a követői, ha éppen az edzéséről posztol. Bár tagadhatatlan, hogy nagyon jól állnak neki a színpompás sminkek, a kommentelőket óhatatlanul furdalta a kíváncsiság, hogy nézhet ki mindenféle cicoma nélkül. 

Nem kellett sokat várniuk. Kedvencük megmutatta, hogy telik nála egy átlagos vasárnap, amikor nem fedi semmi a vonásait.

„Nyugis, énidős vasárnap, arc parkolással, smink nélkül, felkötött hajjal. Sokan azt gondolják, hogy én mindig sminkben, beállított hajjal, stylist által kiválasztott ruhákban vagyok. Mint láthatjátok a hétvégéim abszolút nem, de mostanában a hétköznapjaim sem igazán úgy telnek, amit egyébként imádok” - fogalmazta meg az oldalán.

Miután megkérdezte a hozzászólóktól, hogy nekik a két kép közül melyik tetszik jobban, szinte egybehangzó választ kapott: rajongói szerint mindenhogyan gyönyörű.

"Akinek ilyen istenáldotta zenei tehetsége van, mindenhogyan szép" - bókoltak neki.

Magyar sztárok smink nélkül

Sok hazai sztár mutatja meg magát a közösségi médiában festetlenül, mutatjuk, hogy fest Dundika, Wolf Kati vagy Várkonyi Andrea, ha épp nem a kamerák előtt állnak, hanem smink nélkül szelfiznek otthon.

Ezt is szeretjük