Tóth Andi új frizurája telitalálat: “Ki ez a világsztár?”

Tóth Andi göndör tincseivel lehengerelte a követőit. Egy fotózás kedvéért vállalta be a tőle szokatlan frizurát.

tóth-andi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tóth Andi göndör haja telitalálatnak bizonyult. Az énekesnő külseje mindig meg szokta osztani a kommentelőket, ám a legutóbbi fotózásáról közzétett kis videó alatt szinte teljes egyetértésben azt állították, ez a fazon pompásan áll neki.

Állandó fodrásza, A Konyhafőnökből és a Nyerő Párosból megismert Frohner Fecó készítette neki a bongyori tincseket, amelyek különleges és szexi megjelenést kölcsönöztek a 23 éves énekesnőnek.

Tóth Andi göndör hajjal

A hozzászólók nem győzték dicsérni, milyen jól nézett ki, ahogy a kamera előtt pózolt. Akadt, aki azt írta, olyan, akár egy világsztár. Azért most is voltak olyanok, akik találtak némi kivetnivalót a megjelenésében, valakinek már túl sok volt a sminkje, szerinte a sztárnak jobban áll a természetesebb vonal.

"Azta, ki ez a világsztár?"

"Bomba"

"A leggyönyörűbb énekes!" - olvasható bejegyzés kommentszekciójában.

Azt is észrevette az egyik rajongó, hogy kedvencének mennyi arca van: hol vagány rocker, máskor szexi vadmacska, de előfordul, hogy natúr szépség: például, amikor smink nélkül fotózták a vörös szőnyegen.

Tóth Andi átváltozása az X-Faktor óta

Tóth Andi 15 éves volt, amikor jelentkezett a tehetségkutatóba, ami az egész életét megváltoztatta. A nagyváradi lány külseje akkor még teljesen más volt, mint amilyennel most láthatjuk. Vadóc, szőke tiniként állt a mentorok elé.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük