Tóth Andi bevállalós frizurája megosztja a követőit: nem mindenkinek tetszik
Tóth Andi soha nem félt a merész stílustól, ezúttal új hajviseletével lepett meg sokakat.

tóth-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Andi 13 éves korában kezdett énektanárhoz járni, majd 2014-ben jelentkezett az X-Faktor ötödik szériájába, amit párbaj nélkül megnyert.

2015-ben jött ki az első klipje Legyek én! címmel, majd szerepet kapott a Madách Színház Nyomorultak című előadásában. Az RTL Klub sem feledkezett meg felfedezettjétől, a Válótársak című sorozatban adtak szerepet a fiatal lánynak. 

Tóth Andi bevállalós frizurája

Tóth Andi karrierje évek óta egyenesen ível felfelé, úgy tűnik, a fiatal sztárt semmi nem állíthatja meg. Eddig mindenben rendkívül tehetségesnek bizonyult, amibe belefogott, a TV2 Dancing with the Stars című táncos show-műsorának második évadát szintén megnyerte 2021-ben. 

Az énekesnő időközben felnőtt nővé érett, és kialakította saját, rendkívül merész és bevállalós stílusát. Emiatt sokszor találja magát kisebb-nagyobb botrányokban, ám ezt egy cseppet sem bánja. Megy a saját útján. Ezt bizonyítja az is, hogy egészen extrém, új frizurát készíttetett, amin nagyon meglepődtek a rajongói. 

Dús, sötét tincseiből fonatok készültek, sokan a hollywoodi hiphopsztárokhoz hasonlították ezzel a hajjal. 

“Egyszer ezt is ki kell próbálni. Egyedi, különleges frizura. De Andi sem átlagos karakter. Mindig tud meglepetéssel szolgálni, ennek örüljetek.”

“Ez Igen! Brutálisan jó!

“Nő létemre is azt mondom, le a kalappal!!! Brutális vagy!”

“Szokatlan ez a haj, de Neked ez is jól áll…. Ki kell próbálni mindent! Jól teszed.”

“Annyira hasonlítasz Alicia Keys-re.”

A cikk az ajánló után folytatódik

Persze olyan is akadt, akinek nagyon nem tetszett Tóth Andi átváltozása, és ezt nem is rejtették véka alá.

“Szerintem ezt a hajstílust ne erőltesd!”

“Gyenge, és fölösleges forma!”

“Ohhh, hát ez is egy változat az imádott Tóth Andiból, de azért kissé bajban lenne, ha tényleg így kellene maradnia. Én nagyon bánnám, nyilván nekem nem is tetszik. Ilyenkor nagyon várom, hogy hip-hopról váltson valami klasszabbra.”

A frizurát Kárpáti Rebeka expárja, Frohner Ferenc készítette, akivel korábban összeboronálták Tóth Andit. Az énekesnő akkor elég kemény szavakkal tette helyre a követőit, elmondta, a fodrász két éve az egyik legjobb barátja, ám ennél több nincs közöttük. 

Sarka Kata szőke lett

Sarka Katát barna hajjal ismertük meg, és az évek során többnyire dús, mély tónusú barnákat választott. 2018-ban ugyan szőkére festette a tincseit, de 2019 tavaszán, amikor harmadszorra is édesanya lett, visszatért a barna hajszínhez. Idén februárban tért vissza a szőke hajszínhez, ezúttal a mézszőkére szavazott. 

Cover-fotó: TV2/Mintaapák

Ezt is szeretjük