Wolf Kati levágatta hosszú haját: az új, rövid frizurával nagyon dögös a 47 éves énekesnő

Wolf Kati rövid frizuráját mindenki dicséri az Instagramon, a kollégáinak és a rajongóinak is bejön ez az új fazon.

wolf-kati-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Kati nagyon korán bekerült a show-bizniszbe: amikor édesapja, Wolf Péter Erkel Ferenc-díjas zeneszerző a Vuk betétdalát írta, az akkor mindössze hétesztendős kislány kikönyörögte tőle, hadd énekelhesse ő a mesefilm slágerét. 

A szülei akkor nem akarták, hogy gyereksztárként építsen karriert, így visszaült az iskolapadba, és csak évtizedekkel később kezdett énekesnőként dolgozni. A nagyközönség a 2010-es X-Faktorban ismerte meg, és immár 11 éve, hogy a zeneiparban van.

Wolf Kati új frizurája

Bár az előadóművészekre jellemző, hogy időről időre megújítják a megjelenésüket, a tengerentúlon például bevett szokás, hogy minden új albumhoz új frizura dukál, a 47 éves híresség nem követte ezt a vonalat: hosszú, szőke frizurával szoktuk meg a színpadon. Most viszont elérkezettnek látta az időt a változáshoz, rövid hajat vágatott magának.

Bubi fazont kért a fodrászától, és a hajszínét is kivilágosították pár árnyalattal. Az új fizimiskáját az Instagram-oldalán mutatta meg. A kommentelők szerint nagyon jó döntés volt, hogy megkurtították a tincseit, és kolléganői is imádják, hogy váltott. 

Horányi Juli csak annyit írt a fotóhoz, hogy „Jeee”, míg Zséda szívecskékkel nyilvánította ki a tetszését. Epres Panni, Som-Balogh Edina és Laky Zsuzsi lájkokkal jutalmazták a fotókat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak ellenére, hogy a közönség szőkén, hosszú loknikkal ismerte meg, nem idegen tőle a rövid haj. Korábban még olyan is előfordult, hogy fiúsan kurta tincseket hordott, sőt még a merész színeket is bevállalta.

"Nagyon sokat volt nagyon rövid hajam, felnyírt, sárga, lila, rosszul sikerült narancssárga, a rövid hajat én imádtam, de már nem tudnám elképzelni, hogy ilyen mini legyen… Uuuh, pedig milyen kényelmes volt, nem mentek el órák az életemből hajmosással" - osztotta meg rajongóival az Instagramon.

Sztárok rövid hajjal

Nem Wolf Kati az egyetlen magyar sztár, aki úgy döntött, megválik hosszú hajától. Képeken azok a hírességek, akik szintén a rövid frizura mellett tették le a voksukat.

Cover-fotó: Life TV/Nyugi! Köztünk marad

Ezt is szeretjük