Az RTL Klub jóképű sztárja volt: Németországban tetoválóművész lett Törőcsik Dani

Törőcsik Dani az Éjjel-nappal Budapest Kristófjaként lopta be magát a hölgyrajongók szívébe.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A német Berlin - Tag & Nacht című sorozat mintájára az RTL Klub 2013 februárjában indította el az Éjjel-nappal Budapestet. Ugyan a reality azóta átkerült az RTL II-re, ma is az egyik legnépszerűbb produkció a fiatalabb tévénézők körében.

A történet nyolc különböző karakterű lakótárssal indult, akiket egytől egyig amatőr színészek formáltak meg. Köztük volt Törőcsik Dani is, aki a kezdetektől 2017-ig alakította a sztori sármos rosszfiúját, Kristófot.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja egykor és ma

Az igéző szemű szívtipró hamar a tinilányok kedvence lett, ez a népszerűség pedig segítette gyerekkori álmának megvalósításában. Már kisfiúként imádta a kreatív dolgokat, és ügyesen festett, így született meg benne az ötlet, hogy kitanulja a tetoválás művészetét. Bár a széria alkotói behozták ezt a vonalat a figurája életébe, végül mégis búcsút intett a forgatásnak, hogy minden idejét saját szalonja megnyitására fordíthassa.

éjjel n
Fotó: RTL Klub/Éjjel-nappal Budapest

Azóta nagyot fordult vele a világ, immár nem csak Magyarországon számít menő tetoválóművésznek, Németország második legnagyobb városában, Hamburgban nyitott üzletét is sokan látogatják.

- Egy szerencsés véletlennek köszönhetően három éve kihívtak vendégtetoválni egy neves stúdióba. Az út után felajánlották, ha szeretnék, akkor maradjak Hamburgban. Úgyhogy két és fél évet ott éltem, közben nyilván kapcsolatokat építettem ott, múlt júniusban pedig megnyitottam a saját stúdiómat – mesélte a Life TV Ébredj velünk! vendégeként.

törőcsik-dani
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Nem hagyományos formavilággal dolgozik az egykori realityhős, kizárólag különleges mintákat alkot. A műsorban elárulta, nem is vállal olyan vendéget, akivel nem egyezik az elképzelésük. Nem csoda, hogy alaposan meg kell fontolnia, melyik megrendelésre mond igent, olyan sokan keresik hazánkban és Németországban egyaránt, hogy folyamatosan ingáznia kell.

Érdekesség, hogy bár a tetoválásnak szentelte az életét, az ő bőrét egyetlen felirat vagy motívum sem díszíti. Állítása szerint nem vonzza, hogy bármit is magára varrasson, ettől pedig csak még különlegesebbnek számít a szakmán belül.

Így él ma a Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, a fináléba Oki, Majka és Szabolcs jutott. A győztes végül 2002. december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. Képeken mutatjuk, hogy változott meg az élete az évek során.

Ezt is szeretjük