Tolvai Reni plasztikáztatta a mellét 6 évvel ezelőtt: látványos a változás
Tolvai Reni elárulta, hogy plasztikáztatta a mellét, és azt is, hogy miért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Tolvai Reni tavaly nyáron édesanyjával együtt életmódváltásba kezdett, és fél év alatt 17 kilót fogyott, egyre többet mutat az alakjából. Júliusban Mallorcán nyaralt az anyukájával, és rengeteg bikinis képet posztolt magáról. 

Látványos, mennyivel karcsúbb lett, de akik régóta a rajongói, azoknak feltűnt, hogy az énekesnő melleinek formája nem változhatott meg ennyire csak a súlyfelesleg leadásától. 

Tolvai Reni plasztikáztatta a mellét

Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy az énekesnő a 2012-es VIVA Cometen olyan kreációban jelent meg, aminek átlátszó felsőrészén csak elszórt strasszkövek takarták a keblét. Ebben az évben még azt nyilatkozta a Borsnak, hogy nem feküdne kés alá. 

- A plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom. Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok.

tolvai-reni-viva-comet-2012
Fotó: Femina

Most elárulta a napilapnak, hogy évekkel ezelőtt plasztikáztatta a mellét, mert a fellépéseken és tévéműsorokban ő is szeretett volna bátran olyan ruhákba bújni, ami alá nem lehet melltartót venni. 

Az, hogy hat éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá.

- Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt. Őszintén bántott, hogy én nem hordhatok olyan izgalmas darabokat, mint mások - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amikor az átlagosnál kicsit többet mutat magából a közösségi oldalán, érkeznek a negatív kommentek, ám bevallása szerint ezek nem zavarják különösebben, a merészség hozzá tartozik, mindig is ilyen volt. Azok az üzenetek viszont meghatják, amikben arról írnak neki, mennyire inspiráló az átalakulása. 

Nem tagadja, kitartás kell a tartós életmódváltáshoz, és sok lemondással jár, eleinte nem is könnyű, de később rutinná válik, és amikor elkezd látszani az eredmény, az tovább motivál. 

- Egy különleges szemléletmód-programot kezdtem el, fix órákban eszem mindennap ugyanakkor, napi ötször, ebből az öt étkezésből kettő fehérjeshake, a többi pedig fehérjében gazdag egészséges ételek. Rengeteg zöldség és halak, csirke, pulyka. Emellett 4 liter víz minimum, amit megiszom - árulta el karcsú alakjának titkát. 

Tolvai Reni bikinis képei Mallorcáról 

Az énekesnő büszke arra, amit az életmódváltással elért. A harmincéves sztár az Insta-storyban azt is elárulta, hogy a bikinis fotókkal és a videókkal egyrészt példát akar mutatni, hogy egy nem modellalkatú testből is ki lehet hozni a legjobbat, másrészt szeretné magának dokumentálni a változást, aminek még nem jár a végén. 

Ezt is szeretjük