"Béna testből bomba formába!" Tolvai Reni szexi bikinis fotóival akar példát mutatni
Tolvai Reni elárulta, miért posztolt mallorcai nyaralásáról olyan sok bikinis fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni a 2010-es Megasztár óta nőies idomokkal hódít. Sosem a nádszálkarcsú lányok táborát erősítette, és a súlya időnként jojózott is. Tavaly nyáron döntötte el, hogy édesanyjával együtt leszámol a súlyfelesleggel. Fél év alatt 17 kilót adott le, de idén év elején közölte, még nem érte el az álomalakot és -súlyt. 

Büszke arra, amit az életmódváltással elért, és amikor július közepén édesanyjával Mallorcára utazott, számos bikinis fotót posztolt az Instagram-oldalára. 

Tolvai Reni bikinis képei Mallorcáról 

A harmincéves sztár az Insta-storyban azt is elárulta, hogy a fotókkal és a videókkal egyrészt példát akar mutatni, hogy egy nem modellalkatú testből is ki lehet hozni a legjobbat, másrészt szeretné magának dokumentálni a változást, aminek még nem jár a végén. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"A célom ezekkel a storykkal nem az, hogy tele legyen a DM-em habzó szájú tinikkel és bácsikkal. Azt akarom mutatni, hogy egy atom béna testből és nem szerencsés genetikával is ki tudod hozni a magadhoz képest legjobb formádat. Persze tripla annyi meló, de ez van. A legjobb forma még messze van, mert bármire képes vagyok, viszont nekem a folyamatról is kell a dokumentáció, a videók, az emlékek, hogy majd ha azt érzem, megérkeztem, tudjak csinálni egy útvonalvideót" - írta. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Tolvai Reni milyen bikinis képeket posztolt mallorcai nyaralásáról.

Ezt is szeretjük