"Szeretem a széles csípőmet!" - Tolvai Reni szexi fotójáért odáig vannak az Instagramon
Tolvai Reni 17 kilós fogyása után ontja a dögösebbnél dögösebb fotókat az Instagram-oldalára. A kommentelők elárasztják bókjaikkal.

tolvai-reni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egymás mellé tesszük Tolvai Reni régi fotóit és a mostaniakat, olyan, mintha két teljesen különböző nőt látnánk: a Megasztár 5. évadában még rövid, szőke hajjal ismerte meg az ország, a győzelem után azonban visszatért az eredeti, vörös tincsekhez.

Nemcsak az azóta eltelt 12 évben, hanem a közelmúltban is hatalmas átalakuláson ment át. Miután megelégelte, hogy a zenészélettel járó rendszertelen étkezés miatt hol lefogyta, hol visszaszedte a kilókat, 2020 nyarán eldöntötte, életmódváltásba kezd.

Tolvai Reni alakja

Rájött, ott követte el a hibát eddig, hogy napi egyszer-kétszer étkezett. Teljesen megreformálta a mindennapjait: immár kétóránként eszik, minden fogást ő maga készít el, és dobozokban viszi magával. A befektetett energiának meg is lett az eredménye: 17 kilót fogyott, dögös képei tarolnak az Instagramon.

Látszik rajta, mennyire jól érzi magát a bőrében. Bár a nőies, merész stílus eddig sem állt távol tőle, az utóbbi időben minden eddiginél szexibb szettekben kápráztatja el a követőit, akik nem fukarkodnak a bókokkal. Friss fotói alatt sorakoznak az olyan jelzők, mint: szuper bombázó, vadmacska vagy épp gyönyörűség.

- Szeretem a széles csípőmet, a fenekemet. Van még mit alakítani, de jó úton vagyok! Persze soha nem leszek teljesen elégedett. Nemrég egy fitnesztáborban tartottam sminkelőadást, és a bikinimodelleket látva jöttem rá, hogy milyen egy igazán bomba alak - mesélte a Hot! magazinnak.

Már gőzerővel készül a nyári szezonra: heti háromszor edz egyedül, de szeretné személyi edző segítségét is igénybe venni. Otthon tánccal szokta megizzasztani magát, valamint alig várja a jó időt, hogy futhasson a szabadban.

Tolvai Reni édesanyja is lefogyott

Nemcsak az énekesnőn, hanem az édesanyján is látványos a változás, hiszen mindketten L-esről S-es méretűre fogytak, és azóta is sikerült tartaniuk a súlyukat. Az 56 éves Georgetta előtte-utána fotói magukért beszélnek. Sokkal karcsúbb, és mintha éveket fiatalodott volna.

Cover-fotó: TV2/Neked Énekelek

Ezt is szeretjük