Radics Gigi 30 kilót fogyott a szülés óta: szexi darázsderékkal hódít
Radics Gigi bő egy évvel azután nyerte vissza a bombázó alakját, hogy életet adott kislányának, Bella Szófiának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta a világra kislányát, Bella Szófiát. Sosem titkolta, nagyon kívánós kismama volt, és egy percig sem stresszelt a kilókon. A kicsi igényei voltak az elsők, úgy volt vele, korábban annyit diétázott, hogy a babavárás közben nem akarta megvonni magától a finom falatokat.

A terhessége alatt pont azokat az ételeket kívánta meg, amelyek korábban tiltólistán voltak nála, összesen 30 kilót hízott. Miután életet adott gyermekének, szintén nem az volt a legfontosabb, hogy minél gyorsabban leadja a felesleget. Szépen, fokozatosan tért vissza a korábbi életmódjához, nyáron pedig arról számolt be, hogy megjött az ereje a sporthoz is.

Radics Gigi szexi darázsdereka

Immár mind a 30 kilogrammot sikerült leadnia rendszeres edzéssel és tudatos étkezéssel. Bár ő még nem száz százalékig elégedett, az eredmény szemmel látható. A legújabb, Nem szóltál című dalához készült videóklipben is olyan szexi szetteket visel, amelyek remekül kihangsúlyozzák darázsderekát.

radics-gigi-1
Fotó: YouTube/Király Viktor Official

Szerencsés alkatnak tartja magát, hiszen pár kiló plusszal is felvehet olyan darabokat, amelyek derékban szűkítettek. Édesanyjától örökölte a nőies, homokóra alakot.

- Nálam fennáll a jojóeffektus. Amikor feljött három-négy kiló plusz, akkor is hordhattam derékhangsúlyos ruhákat, mert szerencsére a derekam megmaradt mindig valamennyire. Ha gáz van, akkor ott szoktam először észrevenni - ecsetelte a 25 éves sztár a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szereti hangsúlyozni idomait, sőt fiatalabb korában szándékosan posztolt provokatívabb képeket a közösségi médiában.

- Volt egy olyan korszakom, amikor szándékosan odalöktem eléjük ezeket a fotókat. Nyilván ebből kinőttem az évek alatt. Alapvetően azt gondolom, hogy hangsúlyozzuk ki, amink van, és ne szégyelljük, mert nők vagyunk, és szerintem ez a szépsége a nőiességnek.

2021 nagy sztárfogyásai

Nem Radics Gigi az egyetlen híresség, aki az elmúlt évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb sztárfogyásait mutatjuk meg.

Ezt is szeretjük