Tolvai Reni 56 éves édesanyára alig ismerni rá: ilyen karcsú és fiatalos a fogyása után
Tolvai Reni mellett az édesanyja is sokat fogyott, együtt vágtak bele az életmódváltásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt másfél évben Tolvai Reni sokat szerepelt az újságokban fogyásával: amióta az énekesnő leadta a pluszkilókat, az Instagram-oldalán a szokásosnál is szexibb képeket posztol magáról. 

Az életmódváltás és a fogyás sok ember számára könnyebben megy, ha nem egyedül vág bele: így volt ezzel az énekesnő is, aki édesanyjával 2020 júniusában együtt döntött úgy, megszabadulnak a súlyfeleslegüktől. 

Tolvai Reni anyukája lefogyott

Tolvai Reni 2020 decemberében számolt be arról, hogy teljes életmódváltással fél év alatt 17 kilót adott le. Változtatott az elfogyasztott ételeken, illetve azok mennyiségén, és az étkezések időpontján is, emellett a rendszeres edzéseket is beiktatta az életébe. 

Nemcsak az énekesnőn, hanem az édesanyján is látványos a változás, hiszen mindketten L-esről S-es méretűre fogytak, és azóta is sikerült tartaniuk a súlyukat. 

„Szeretnél sexy lenni nyárig? Ha igen akkor keresd bátran anyukámat @tolvaigeorgeta, aki nem csak bomba, de azt is tudja, hogy te hogyan érheted el és tarthatod meg életed formáját. Ha nekünk sikerült neked is fog!!! Mami a BOSS, nekem ne írogassatok. Ja, és TikTokon olyan egészséges ételes videókat oszt meg hogy besírsz, kövesd be @tolvaigeta a TikTok neve. Gyerünk, mindjárt itt a jó idő és vetkőzni kell. Love” - írta posztjában a 2010-es Megasztár győztese. 

Az 56 éves Georgetta előtte-utána fotói magukért beszélnek. Sokkal karcsúbb, és mintha éveket fiatalodott volna. Az alakját takaró ruhadarabokat is nőies szettekre cserélte. A fiatalosság nem csak a külsejére illik: a TikTokon is jelen van, pedig ennek a platformnak a felhasználóit Magyarországon 80%-ban a 18 év alattiak teszik ki.  

Tolvai Reni anyukája smink nélkül és kifestve

Tolvai Reni édesanyja nem szeret szerepelni, így sok időbe telt, mire rá tudta beszélni, hogy legyen a sminkmodellje. Előtte-utána fotókat posztolt az átalakulásról: így mutatta meg Georgettán keresztül, mennyit változtat egy ötven fölötti nőn egy jól megválasztott smink.

Ezt is szeretjük