Dallos Bogi 58 éves édesanyja gyönyörű nő: Ágnes igazi stíluskirálynő
Dallos Bogi fiatalos édesanyján csak ámulni lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi a 2014-es We All című slágerrel robbant be a köztudatba. A szerzemény díjesőt hozott az akkor mindössze 16 éves énekesnőnek: ő lett Az év felfedezettje a Fonogramon, a VIVA Cometen a legjobb női előadónak választották, a Bravo Ottóról pedig a WestEnd különdíjjal térhetett haza. 

Azóta hatalmas utat járt be, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, valamint 2019-től az X-Faktor egyik mentora. A műsorban ismerte meg szerelmét, Puskás Petit, akivel a Nyerő Páros negyedik évadának egyik legkedveltebb sztárpárja voltak. Az Instagramon is sokan imádják, oldala jelenleg több mint 220 ezer követőt számol, akik minden képe alatt ódákat zengnek a szépségéről, stílusérzékéről és modellalakjáról.

 Dallos Bogi édesanyja igazi stíluskirálynő

Ha vetünk egy pillantást édesanyjára, Ágnesre, nem marad semmi kétség afelől, kitől örökölte mindezt. Az 58 éves anyuka fiatalosságával, kifinomult eleganciájával és karcsú vonalaival mindenkit ámulatba ejt. A bejegyzés jobb oldalán található fehér nyílra kattintva még több képet láthatsz anyáról és lányáról.

A 23 éves szépség szívesen büszkélkedik azzal, milyen csodaszép anyával áldotta meg az élet. Hol közös fotókat posztol, máskor egy-egy projektbe is bevonja. Ágnes 2020 novemberében a Benned él című dalhoz forgatott klipben tűnt fel, ahol a sztár időskori énjét formálta meg. Érdekesség, hogy párja édesapja is látható a kisfilmben, ő a számban szintén közreműködő Manuel jövőbeli változatát játssza.

dallos-bogi-benned-él
Fotó: YouTube/Dallos Bogi

Mint rengeteg lánynak, Dallos Boginak is édesanyja a legfőbb példaképe, aki megtestesíti számára az ízig-vérig nőies stílust.

- Az anyukám egy stílusikon. Azt gondolom, én soha nem leszek olyan stílusos, nőies és kifinomult, amilyen az ő ízlése. Ő mindig tipp-topp, mindig tökéletesen áll a haja, úgy néz ki mindig, mintha egy divatmagazinból lépett volna ki - mesélte Korn Anita Ruhastory című műsorában.

Tolvai Reni és édesanyja

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fiatalos Tolvai Reni 55 éves édesanyja, Georgetta, valamint fotóik azt is elárulják, milyen szoros kötelék van az anya-lánya páros között.

Ezt is szeretjük