Tolvai Reni anyukája smink nélkül és kifestve: az 56 éves Georgetta előtte-utána képeken
Tolvai Reni az édesanyját használta modellnek sminkkollekciójához: egy ünnepi sminket készített az ötvenes korosztálynak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni nem csak a dögös ruhák és énekesnőként az extravagáns fellépőruhák nagy rajongója, a harmincéves sztár a sminktippekért is odáig van, még képesítést is szerzett. 

2021. július elsején büszkén osztotta meg a követőivel, hogy több hónapos tanfolyam után Make-up Artist oklevelet kapott.

Tolvai Reni anyukája smink nélkül és kifestve

Tolvai Reni októberben azt is bejelenthette, hogy egy egyéves munka eredményeként egy professzionális sminkmárkával karöltve elkészült a saját sminkkollekciója, a TOLVAI RENI X INGLOT. „Nagyon bízom benne, hogy ez a kollekció mindegyikőtöknek elnyeri a tetszését, mert szerintünk brutális, minden egyes színt és textúrát gondosan kitaláltam és választottam hosszú hónapokig, amíg meglett az igazi. A csomagolás, a design, az arculat nekem nagyon rég a fejemben volt, és kiugrik a szívem, hogy végre megvalósíthattam” - írta az Instagram-oldalán.

Az énekesnőnek most ritkán szereplő, 56 éves édesanyját is sikerült rábeszélnie arra, hogy legyen a modellje egy karácsonyi smink megalkotásánál, amelyhez természetesen a saját kollekciójának darabjait használta. 

- Nem volt egyszerű meggyőzni, hónapok óta mondom neki, hogy jó lenne egy ilyen videó, és ugyan szereti, amikor kisminkelem, de szerepelni nem annyira szeret. Évente kétszer engedi, a születésnapján és karácsonykor, szóval ez most az utóbbi, egy ünnepi smink lesz - árulta el Tolvai Reni a sminkelős videó felvezetőjében. 

Tolvai Reni édesanyja smink nélkül és kifestve.
Tolvai Reni édesanyja smink nélkül és kifestve.
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

- Remélem, hogy a videó után anyu korosztálya is fel fog figyelni a kollekciómra, igenis működik az ötven pluszos hölgyeken is! - zárta a sminkelést az énekesnő, akinek munkájával az édesanyja és a kommentelők is nagyon elégedettek voltak. 

"Volt kitől örökölnöd a szépséged!"

"Nagyon szép lett az édesanyád. Persze nem csak a smink, hanem a kisugárzása is szép!"

"Úgy imádom anyukádat, olyan aranyos, fiatalos!"

"Nagyon szép a smink is, és ő maga is!" - olvasható a hozzászólások között. 

Tóth Andi és a DWST 2. évadának sztárjai smink nélkül

Képes összeállításunkban mutatjuk, mekkora a különbség Tóth Andi kisminkelt és natúr arca között, továbbá a Dancing with the Stars második évadának több szereplőjét is megnézheted festetlenül.

Ezt is szeretjük