Terry Black lánya gyönyörű tini lett: a 17 éves Fanny a Mokkában szerepelt

Terry Black örökbe fogadott gyermekei közül Dániel már nagykorú, Fanny pedig gimnazista.

terry-black-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megrendült az ország, amikor 2019. szeptember 16-án Rácz Károly - ismertebb nevén Terry Black - örökre lehunyta a szemét egy müncheni kórházban. Az előadóművész emlékét két örökbe fogadott gyermeke, Dániel és Fanny viszi tovább.

Idősebbik gyermekét 2001-ben fogadta örökbe, míg Fannyt 2005-ben. A kislányból mára gyönyörű, igézően kék szemű tini lett, aki apja elhunyta után Németországból Magyarországra költözött.

Terry Black lánya gyönyörű tini lett

Fanny és gyámja, Árvai Mónika a Mokkában vendégeskedve elmesélték, hogy a fiatal lánynak nincs könnyű dolga az iskolai beilleszkedéssel. Csendes, visszahúzódó természetű emberként nehezen nyit mások felé.

terry-black-1
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon nehéz vele. Amikor otthon van, az egész napját a szobában tölti. Először azt gondoltam, hogy ez az én hibám, valamit rosszul csinálok, de kiderült, hogy akkor is ezt csinálta, amikor Terryékkel laktak, akkor is kicsit elszigetelt volt - magyarázta a TV2 műsorának vendégeként Árvai Mónika.

A társaival való kommunikációban az sincs a segítségére, hogy mivel mindössze két éve él magyarul, nem mindig érti meg a nyelvet.

- Most már azért sokkal jobban tud magyarul, mint amikor hazaköltözött. Otthon magyarul beszéltek, mégis a német nyelv megy neki sokkal jobban.

terry-black-2
Fotó: TV2/Mokka

A 17 éves lány legkedvesebb hobbijai közé tartozik a rajzolás, elárulta, főleg portrékat szeret alkotni. A tanulásról is szó esett, gyámja szerint nagyon okos lány, és kellő szorgalommal a jegyei is javulhatnának.

Stohl András lányai közös fotón

Stohl András kisfia, Andriska 2014-ben született meg, addig a színész, műsorvezető lányos apuka volt. Legidősebb lánya, a táncművész és műsorvezető Luca szeptember elején ment férjhez, és októberben lett 29 éves. A középső, Rebeka 24 esztendős, volt élettársától, Ancsikától született legkisebb lánya, Franci szeptemberben ünnepelte a 13. születésnapját. 

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük