Pazar esküvői fotókon a TV2 sztárja – Liptaival egy napon házasodott
Tatai Robi gyönyörű esküvői fotókat mutatott a FEM3 Caféban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár kétségkívül a legnagyobb felhajtás június 9-én Liptai Claudia pazar esküvőjét kísérte – még múlt héten is kerültek elő eddig nem látott fotók -, az olvasók még a menyecskeruhájára és a lakodalmi bulijára is nagyon kíváncsiak voltak, ezen a hétvégén más hazai sztárok is kimondták a boldogító igent. Bársony Bálint zenész is megnősült, Egerszegi Tamás focista és Sydney van den Bosch modell, a 2014-es Miss Earth Hungary is összeházasodott, valamint Tatai Robi, a Séfek séfe győztese is ezen a napon vette feleségül szerelmét.

A 24 éves, szlovákiai szakács Dunaszerdahelyen, az ottani római katolikus templomban állt oltár elé szerelmével, Barbarával, akinek öt év után húzta az ujjára a karikagyűrűt. A templomi és a polgári szertartás után 130 fős vendégsereggel hagyományos, falusi lagzit tartottak, amelynek részleteiről a FEM3 Caféban mesélt.

- Mind a ketten részt vettünk a szervezésben. Június 9-én volt az esküvő, előtte egy évvel már elkezdtük lefoglalni a zenészeket, a vőfélyt, hogy jó legyen a hangulat. A templomba is kellett járni jegyesoktatásra – mesélte a műsorban.

- A menüsort az egyik kollégám készítette, akiben biztos voltam, hogy jó. Hagyományos, ünnepi éltelek voltak a lakodalomban, mint kakasleves, rántott hús, töltött húsok, kacsacombok, majonézes burgonyasaláta. Ezeket én is szívesen eszem, ezek a legjobbak!

Az esküvőt a Dunaszerdahely mellett található, gyönyörű Amade Chateau kastélyszállóban tartották. 

Nászútra januárban szeretnének menni, mert Tatai Robi most a könyvével dedikálásokra jár, emellett munkahelyet váltott, gőzerővel dolgozik egy szeptemberben nyíló éttermen.

Ezt is szeretjük