Eddig nem látott, mesés fotók Liptai Claudia esküvőjéről - Az első csóktól a lakodalomig
Liptai Claudia a Daalarna magazinjának az esküvő részleteiről is mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia június 9-i esküvőjére Benes Anita, a Daalarna tervezője álmodta meg a menyasszonyi ruhát. A Daalarna esküvői magazinjának, aSecret Stories-nak a műsorvezető-színésznő és férje, Pataki Ádám exkluzív interjúban meséltek érzéseikről és a nagy napról is, a cikkben pedig számtalan, eddig még nem látott fotó is található. 

Elárulták többek között, hogy felmerült bennük a gondolat, hogy szűk családi körben kelnek egybe, de végül rájöttek, azzal a sok emberrel, akik nagyon szeretik őket, ezt nem tehetik meg. Végül a sarlóspusztai Club Hotelben tartották a lakodalmukat, ahol az esős idő ellenére is remekül érezte magát a nagy vendégsereg. Az ugyanakkor fel sem merült bennük, hogy gyerekek ne legyenek a lakodalomban, hisz Liptai Claudiának egy lánya, Pataki Ádámnak ikerlányai születtek az első házasságban, emellett a párnak már van egy közös kisfia, a másfél éves Marci. 

- Nagyon jó volt, hogy osztozhattak velünk ebben a boldogságban. Nagyon fontos volt, hogy a lányok koszorúslányok legyenek, számukra is egy különleges élmény és érzés volt ez a nap. Pankának nem apukája Ádám, Ádám két kislányának én nem vagyok az anyukája, de mindannyian látták, hogy az az ember mennyire szereti az anyukámat vagy az apukámat. Én mindig azt szoktam mondani, hogy a szeretet sohasem osztódik, hanem mindig sokszorozódik. A gyerekek, köztük a mi kis Marcink is, biztosan érzik, hogy mi szeretjük egymást - mesélte a 44 éves sztár a Secret Stories-nak

- Egy apának elmondhatatlanul jó érzés a lányokat így látni. Felváltva könnyeztek velük együtt, valóban a szeretet az, ami őket is megérintette ezen a napon - egészítette ki felesége szavait Pataki Ádám. 

Ezt is szeretjük