Liptai Claudia megmutatta esküvői ruháját - Testhez álló, uszályos darabban ment férjhez
Liptai Claudiának a Daalarna tervezője álmodta meg a menyasszonyi ruháját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia végre megmutatta, június 9-én milyen ruhában ment feleségül Pataki Ádám mestercukrászhoz a sarlópusztai lovastanyán. A műsorvezető, színésznő az Instagram-oldalán azt írta, az újságok sok sületlenséget írtak össze élete nagy napjáról, és nehezen állta meg, hogy ne szólaljon meg, de a ma megjelent Story magazinban mindenki elolvashatja, milyen volt valójában az esküvője. 

A 44 éves sztár azt már áprilisban elárulta, hogy a menyasszonyi ruháját Benes Anita tervezi. Sokan tippeltek erre, miután lányával, Pankával megjelentek a Daalarna legújabb, SUNSET nevet viselő alkalmi és esküvői ruhakollekciójának bemutatóján. Szerda este aztán az Instáján kiposztolta a Story magazin címlapját, így mindenki láthatta, milyen kreációt készített számára a divattervező. Clau egy alakkövető, uszályos darabban mondta ki az igent, amit a váll- és derékrészen virágok díszítettek, hozzá pedig gyöngyös hajékszert és földet söprő fátylat viselt. 

A hetilap újságírója és fotósa lehetett csak ott az esküvőn, melyen a vendégek is csak úgy lehettek jelen, hogy titoktartási szerződést írtak alá. A magazin nyolcoldalas beszámolója szerint Liptai Claudia a Csillagok háborúja című film zenéjére vonult be. Az édesapja már nem él, így egyik barátnője édesapja kísérte az oltár elé. Pataki Ádám, akihez a polgári szertartáson már két nappal korábban feleségül ment, Érden azt mondta, az esküvő legemlékezetesebb pillanata számára az volt, amikor megpillantotta Claudiát. 

- Sem őt, sem pedig a koszorúslányokat nem láttam korábban, így mindenki lenyűgözött. Szándékosan nem tekintettem korábban felé, tudtam, hogy a zene melyik részénél kell odapillantanom. Tényleg fantasztikus volt a pillanat, amikor megláttam azt a nőt, aki papíron ugyan már a feleségem, de most a hozzánk legközelebb álló emberek előtt is "elvehettem" őt. 

Pataki Ádám is megríkatta a menyasszonyt, a koszorúslányokat és az egész násznépet, dalszövegeket összeválogatva olyan megható szerelmi vallomást adott elő. Liptai Claudia is dalban vallott szerelmet, ő az Aranyhaj és a nagy gubanc című mese egyik betétdalát adta elő. 

Elkaptam 👰💐~ot 😉 #csodasnap #boldogsag #eskuvo

Ein Beitrag geteilt von Risztov Éva (@risztoveva) am

A gyűrűk felhúzása és a gratulációk fogadása után fotózás, majd a csokrok eldobása következett - az újdonsült ara ugyanis öt csokrot dobott el. Az egyiket Risztov Éva, olimpiai bajnok úszónő kapta el. 

Ezt is szeretjük