Sztárparádé Liptai Claudia álomesküvőjén - Fotókon a meghívott hírességek
Liptai Claudia esküvőjén számos hazai sztár is megjelent.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hétvégén tartotta titkos lagziját Liptai Claudia és Pataki Ádám. A polgári ceremónia már csütörtök délelőtt lezajlott Érden, szombaton a családtagjaikkal és a barátaikkal ünnepelték meg az egybekelést. A Blikk megtudta, hogy a 120 fős lakodalmat egy Pest megyei lovaskúriában tartották: hatalmas parkkal van körülvéve a sarlópusztai luxushotel, melynek területén luxusfaházak és medence is található, péntektől vasárnapig nem is fogadott más vendégeket. Bár az eső eleredt, a több mint háromszáz éves szállodaépületben így is bőven elfért a násznép. Ugyanezen a helyszínen tartotta 2014-es esküvőjét az Edda frontembere, Pataky Attila is. 

A napilap úgy értesült, az asztalokat rózsaszín virágok és szalvéták díszítették, a Bors pedig azt írta, a többemeletes esküvői torta a Pataki Cukrászdában készült - ez nem meglepő, hisz az újdonsült férj, Pataki Ádám mestercukrász a tulajdonosa. 

A vendégeknek titoktartási szerződést kellett aláírniuk, melyben többek közt azt is vállalták, hogy sem információkat, sem fotókat nem szivárogtatnak ki a nagy napról. A híres meghívottak ugyanakkor egymásról és magukról készíthettek fotókat, így a kíváncsiak láthatják, milyen ruhában érkezett Liptai Claudia pár barátnője, így például Ábel Anita vagy Dobó Kata.

Claudia és Ádám esküvőjén :))) 🤵👰😍😁😉😄💃🕺

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Till Attila szelfijén a hátsó sorban balról jobbra a felesége, Kriszta, Dobó Kata, Ábel Anita férje, Krisztián, előttük a ceremóniamester, Ábel Anita és Liptai Claudia barátnője mosolygott a kamerába. 

Ábel Anita ez esküvőre egy egyedi, számára megtervezett ruhát varratott. 

Magyar sztáresküvők 2017-ben

A 2017-es év legpazarabb sztáresküvője Gianni és Debreceni Zita lakodalma volt, amit az olasz hegyekben tartottak. Képes összeállításunkban megnézheted annak a tíz magyar sztárnak az esküvői fotóit, akik 2017-ben mondták ki a boldogító igent. 

Ezt is szeretjük