Liptai Claudia a lakodalmát vörös, mélyen dekoltált menyecskeruhában táncolta végig
Ilyen volt Liptai Claudia nagyszabású lakodalma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a múlt heti Story magazin Liptai Claudia június 9-i esküvőjéről hozott le exkluzív képeket és részleteket, addig a mai Best magazin a műsorvezető-színésznő lakodalmát mutatta be. Az újdonsült feleség menyecskeruhája vörös, mélyen dekoltált volt, míg férje, Pataki Ádám kockás inget és fejére cowboy-kalapot húzott.

A nyitótáncot country zenére adták elő. A lagzi első órájában élő zenére táncoltak a vendégek, melyet a megasztáros Tóth Ádám és zenekara szolgáltatott. 

A lakodalom menüjét nem bonyolították túl, volt gazdagon megrakott húsleves, aztán borjúpaprikás, sajttal és sonkával töltött karaj, rántott csirkecombfilé, rántott patisszon és karfiol, süllőfilé Orly-módra és cigánypecsenye is. A desszertek terén is bőséges volt a kínálat, melyeket természetesen a Pataki Cukrászda készített: Esterházy-torta, puncstorta, sós karamella, gyümölcs-sajt kosár és macaronok, no meg fagylalt - a cukrászmester férj beceneve nem véletlenül Don Gelato. 

A vacsora után a táncparkett mindig tele volt, Tilla a feleségével, Ábel Anita a férjével ropta. Csonka András színházi elfoglaltságai miatt csak este 11 óra után futott be, éjfélre pedig úgy bemelegedett, hogy elénekelte a Ding-dong és az Állj meg, kicsi lány című dalát is, melyekkel hatalmas sikert aratott.

Claudia és Ádám esküvőjén :))) 🤵👰😍😁😉😄💃🕺

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Éjfél után a táncparketten sok kalóriát elégetők parasztkolbászt, tepertőt és sonkát csipegethettek, majd visszamentek bulizni - ekkor a zenét már Garami Gábor szolgáltatta DJ-ként. Természetesen nem maradhatott ki a lakodalmak csúcspontja, a Limbó-hintó sem: az újdonsült pár, Hajas László, Tilla és Csonka Pici is átbújt a léc alatt. A versenyt végül Liptai Claudia lányának, Pankának a barátnője nyerte. 

Luxus Vivi júliusi esküvőjével ellentétben Liptai Claudia és Pataki Ádám lakodalmáról a gyerekek sem voltak kitiltva, és nagyon jól szórakoztak. A férj első házasságában született ikerlányok, Anna és Gréta tánccal is kedveskedtek a friss házasoknak, Liptai Claudia első házasságában született lánya, Panka és legjobb barátnője, aki a negyedik koszorúslány volt, ritmikus sportgimnasztika-elemekkel tűzdelt produkcióval készült. Clau és Ádám kisfia, a másfél éves Marci este nyolc óra körül fáradt el, a bébiszittere, Zita mama felügyelete alatt aludt egyet a babakocsijában, majd éjfél után felébredt, kicsit még táncikált, majd aludt reggelig.

Ezt is szeretjük