Titokban megnősült Márió, a harmonikás - 12 év után vette el a gyermeke anyját
Márió sokáig várt az esküvővel, de nem bánja, a házasság nagyon jót tett a kapcsolatának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Márió, a harmonikás titokban megnősült, 12 év után elvette gyermeke anyját. A zenész akkor lett országosan ismert, amikor 2001-ben csatlakozott a Dáridó csapatához. Első lemeze A harmonikás címmel egy évvel később jelent meg. A mai napig aktívan zenél, a 2017-es Fonogram-díjkiosztón az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában ő nyert a Duett Album címet viselő lemezével.

A 47 éves zenész a magánéletéről ritkán mesél, azt is csak most árulta el a Story magazinnak, hogy tavaly októberben megnősült. Abban biztos volt, hogy zeneterapeuta párjával, Ancsával előbb-utóbb összeházasodnak, pár éve, egy olaszországi nyaralásukon el is jegyezték egymást, de az esküvőt sokáig csak halogatták, mert a papírt nem tartották fontosnak, 12 éve élnek együtt, kislányuk, Eszter nyolcéves. Egy koncertről hazafelé autózva aztán Márió gondolt egyet, és felhívta a párját, hogy, ha hazaér, válasszanak együtt egy időpontot az esküvőre. 

mario-a-harmonikas
Fotó: Facebook/Márió, a harmonikás

- Mivel nekem már volt egyházi esküvőm, a válásomat követően csak polgári szertartásunk lehetett tavaly októberben. Badacsonylábdihegyen, egy pincészet teraszán házasodtunk össze. Csodálatos onnan a kilátás a Balatonra, szép, őszi idő volt, sütött a nap, kizárólag a családtagokat és a legközelebbi barátainkat invitáltuk meg - mesélte a lapnak, hozzátéve azt is, hogy az öltözetük hagyományos esküvői ruha volt, a párja fehér menyasszonyi ruhát, ő öltönyt viselt, a lányuk pedig koszorúslány volt. 

A nászutat sem kapkodták el, lányukkal hármasban idén tavasszal Harkányba mentek. Márió azt mondta, jót tett a kapcsolatuknak, hogy 12 év után hivatalosan is összekötötték az életüket, mert a házassággal felfrissült. 

Ennyit változtak a Dáridó legnépszerűbb sztárjai

A kilencvenes évek végén indult a Dáridó, amit péntek esténként nézők százezrei követtek figyelemmel a TV2 csatornán. A népszerű, zenés show-műsor művészeti főszerkesztője és producere Lagzi Lajcsi volt, aki számos feltörekvő énekest és zenészt meghívott a műsorába.

Ezt is szeretjük