Esküvője napján legszívesebben elvált volna - A magyar sportoló meglepő kijelentést tett
Egerszegi Tamás és a 2014-es Miss Earth Hungary, Sydney van den Bosch esküvője túl jól sikerült.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Június 9-én nemcsak Liptai Claudia és Pataki Ádám kelt egybe, hanem Bársony Bálint zenész is megnősült, illetve Egerszegi Tamás focista és Sydney van den Bosch modell is ekkor tartotta az esküvőjét. A sztárpár már a nászútról is hazaérkezett, a mesés görög szigeten, Míkonoszon romantikáztak. A sportoló tavaly júliusban kérte meg a 2014-es Miss Earth Hungary kezét. Nem stresszeltek amiatt, hogy a házassággal megváltozik az életük, a Mokkában azt mesélték, nagyon boldogok, kiteljesedtek azzal, hogy férj és feleség lettek. 

- Bulinak fogtuk fel az egészet. Ez igazából csak egy papír. Mi tudtuk azt, hogy örökké együtt akarunk maradni, együtt fogunk megöregedni - mondta a férfi, akire ifjú felsége nagyon büszke, mert sok fiatallal ellentétben nem félt a házasságtól. 

- Szerintem az esküvő jobban sikerült, mint gondoltuk. Én előtte nagyon izgultam, de az esküvőszervezőknek köszönhetően a nagy napon nagyon nyugodtak voltunk, le a kalappal előttük, mert miattuk is sikerült ennyire jól. 

sydney-van-den-bosch
Fotó: TV2/Mokka


Az ifjú férj annyira jól érezte magát az esküvőn, hogy nagyon sajnálta, hogy egy nap alatt már véget is ért a lakodalma.

- Egy hétig depressziós voltam utána, mert tényleg annyira jó volt, hogy már másnap ugyanazt meg akartam élni. Azt mondtam a barátaimnak, hogy

szeretnék elválni, hogy újra elvehessem Sydney-t, hogy újra elvehessem, és újra megcsinálhassuk ezt a bulit

- vallotta be Egerszegi Tamás. Az ifjú férj annyira jól érezte magát az esküvőn, hogy nagyon sajnálta, hogy már véget is ért a lakodalma. 

- Annyira jól sikerült az esküvő, hogy még hétfőn sem tudtunk elindulni a nászútra, úgyhogy az a napunk azzal telt, hogy kerestük azt az európai helyszínt, ami közel van, könnyen elérhető, van még szabad szállás, úgyhogy Görögországba mentünk. Mint nászutasokkal mindenki nagyon kedves volt velünk, mindent megkaptunk, amit csak lehetett, fantasztikus volt – árulta el a nézőknek a szépségkirálynő.

Sarka Kata sokat változott, miután szépségkirálynő lett

Képes összeállításunkban rajta kívül mutatunk még másik négy műsorvezetőt is, aki szintén modellként kezdte - nézd meg, mennyit változtak azóta!

Ezt is szeretjük