Tarján Zsófi sokat fogyott: édesanyja, Hernádi Judit is megjegyezte

Tarján Zsófi megszabadult a pluszkilóitól, amelytől sokkal jobban érzi magát.

Tarján Zsófi fogyása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tarján Zsófi a Sztárban Sztár kilencedik évadának második élő adásában esett ki a versenyzők közül, amin mindenki meglepődött.

Az énekesnő azonban cseppet sem szomorkodott, a műsornak köszönhetően életmódváltásba kezdett, amelynek eredménye máris szemmel látható.

Tarján Zsófi fogyása

A Honeybeast sztárja a HOT! magazinnak elárulta, hogy a túlsúly miatt az inzulinrezisztenciája prediabétesz lett, így a fogyással elsődleges célja az egészsége rendbetétele. 

- A műsor alatt is tartottam a diétát, és továbbra is tartom. Szerencsére már tudom, hogyan kell étkeznem, hogy egészséges legyek. Már most sokat javult a közérzetem, és végre tudok nadrágot viselni.

Egyre több pozitív visszacsatolást kapott a kollégáitól és az ismerőseitől is. Még legnagyobb kritikusa, az édesanyja, Hernádi Judit is elismerte, hogy lánya sokat fogyott.

- Már nem ébredek reggelente úgy, hogy felfalnék egy íróasztalt. Emellett pozitív visszajelzéseket is kapok a fogyást illetően, többek között anyukámtól, aki soha nem kertel, mindig a szemembe mondta, ha híztam, és amikor azt állítja, hogy fogytam, akkor azt valóban elhiszem neki, de a kollégáktól is jött sok pozitív visszacsatolás.

Nézd meg, milyen kommentek zúdultak Király Lindára!

Nemcsak Király Linda, hanem több magyar sztár is felháborodott azokon a kommenteken, amiket az énekesnő egy Olaszországban készült, nyaralós fotójára kapott.

"Megérett a disznóvágásra!" Király Linda fotójára döbbenetes kommentek zúdultak

Elképesztő, milyen bántó kommenteket kapott Király Linda a nyaraláson készült fotójára.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük