"Megérett a disznóvágásra!" Király Linda fotójára döbbenetes kommentek zúdultak

Elképesztő, milyen bántó kommenteket kapott Király Linda a nyaraláson készült fotójára.

Király Linda és a kommentek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak Király Linda, hanem több magyar sztár is felháborodott azokon a kommenteken, amiket az énekesnő egy Olaszországban készült, nyaralós fotójára kapott. 

A 39 éves sztár a felvételen a gyönyörű Amalfi-parton, Positanóban pózol leopárdmintás ruhában. 

Király Linda és a kommentek

„Ez a fotó megjelent rólam az Olaszországi nyaralásomról és olyan kommenteket láttam hogy “megérett a disznó vágásra” “jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából” “ Úr Isten milyen dagadt” stb…

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk, hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze, de hogyha ettől jobban érzi magát az az ember, aki erről ír kommentet akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni, hogy segítsek és erőt adjak. Nem vagyok képes csöndbe maradni, ha másokat azért bántanak/ ítélkeznek, amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni és helyre rakni.

Igen Tudom, nem vagyok vékony és nem is érdekel ha őszinte vagyok.. viszont Számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen és épít fel egy karriert a tehetségével, mert úgyis csak arról lesz szó hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból hogy eszméletlen tehetségek/eszek vannak nálunk és csak annyit kellene csinálnunk, hogy biztassuk és támogassuk a másikat. Nagyon különlegesek vagyunk és szomorúnak tartom, hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyen fajta egymás rombolásában. #everyBODYisbeautiful #stopbodyshaming” - írta posztjában Király Linda.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Több ismert sztár is osztotta az énekesnő véleményét, a felháborodásukat fejezték ki, valamint a védelmükbe vették. 

„Én egy gyönyörű, erős nőt látok! Aki mellesleg baromi nagy tehetség. Aki ezt nem látja, önmagát sem látja” - írta Ábel Anita. 

„Én is pont tegnap kaptam hasonló bántást… Ezeknek az embereknek, akik Téged és mindenki mást is kritizálnak… - igazából magukkal nincsenek kibékülve. Az élet is fáj nekik. Ettől Te nem leszel kevesebb, és ők sem lesznek többek. Szeretünk Linda, fantasztikus Nő vagy! Ez a lényeg!” - véli Megyeri Csilla. 

„Te csodás vagy kívül-belül @lindakira” - olvasható Tornóczky Anita hozzászólásában. 

„Gyönyörű vagy, és óriási szíved van! Én így látlak” - dicsérte Wolf Kati.

Király Linda fogyása után

Az énekesnő 2019-ben szánta rá magát arra, hogy egy műtéti beavatkozás során eltávolítsák a gyomra egy részét. Az operáció és az azt követő gyógyszeres kezelés után helyreállt a hormonháztartása, és a kilók is elkezdtek lemenni róla. 

Király Linda 30 kilós fogyása után: dögös ruhában hangsúlyozza ki homokóra alakját

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük