Király Linda beszólt Tóth Vera alakjára is: ezért haragudott meg rá évekkel ezelőtt

Király Linda és Tóth Vera közt húsz évvel ezelőtt ment a rivalizálás. Ma már imádnak együtt énekelni a színpadon.

király-linda-tóth-vera-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Linda és Tóth Vera ma már imádnak egy színpadon énekelni, utóbbi szerint pályatársa azért jó duettpartner, mert kérdés nélkül tudja, mire gondol egy-egy előadás közben.

Kiderült, nem mindig jellemezte az az összhang a kapcsolatukat, mint ami ma. Húsz évvel ezelőtt riválisként tekintettek egymásra, sőt egy alkalommal Király Linda be is szólt a 2003-as Megasztár felfedezettjének.

Király Linda és Tóth Vera

Minderről Tóth Vera rántotta le a leplet Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában. A 37 éves énekesnő megkapta azt a kérdést, sorolja fel, a magyar énekesnők közül kikhez méri önmagát.

tóth-vera
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre

Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati volt a válasz, valamint itt jött szóba Király Linda neve és az, milyen jól tudják egymást spannolni, ha közösen lépnek fel valahol. Ezután mesélte el, hogy ez nem volt mindig így. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Vele húsz éve volt azért rivalizálás. Ő berobbant, mint egy csinibaba, és közben akkora hangja volt, mint három Whitney Houstonnak, én meg berobbantam, mint egy kis bomba, és úgy is néztem ki - kezdte a Klubrádió vendégeként.

Ma már a két énekesnő örömmel énekel egy színpadon.
Ma már a két énekesnő örömmel énekel egy színpadon.
Fotó: RTL II/NőComment!

Tóth Verát a Megasztár első évadában ismerte meg az ország, míg Király Linda ekkora már híresnek számított: 2001-ben a Szerelem utolsó vérig című film betétdalával robbant be. Tóth Vera etalonként tekintett a szőke sztárra, így nagyon meglepődött, amikor az egy rendezvényen durván beszólt a külsejére.

- Odajött hozzám, félredobta a haját, és azt mondta, hogy: 

Majd, ha lefogysz, és úgy tudsz énekelni, mint én… 

- Én meg nem értettem, hogy mi a baja - idézte fel az esetet Kadarkai műsorában a 37 éves sztár. 

Tóth Vera utólag jött rá, hogy egy félreértés állt a háttérben: valaki azt mondta Király Lindának, hogy csúnyát mondott róla, az énekesnő ezért támadta le. Pár hónappal később tisztázták a dolgot, ma pedig már barátnői a kapcsolatuk.

Erdélyi Mónika és Marsi Anikó

Erdélyi Mónikát sokáig utálta Marsi Anikó. Ezt utóbbi vallotta be neki, amikor mindketten az RTL Klubnál vezettek műsort. Kiderült, nagyon féltékeny volt rá.

Ezt is szeretjük