Meglepő, Oláh Ibolya mit árult el Till Attiláról: erről még sosem beszélt

Oláh Ibolya a Partizán című műsor vendégeként idézte fel, annak idején miért akart szerencsét próbálni a Megasztárban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2003 fontos mérföldkő hazánk tévétörténelmében. Ekkor startolt el a TV2-n a Megasztár, ami megalapozta a tehetségkutatók népszerűségét Magyarországon.

A 2000-es évek Táncdalfesztiváljaként is titulált produkciónak hála számos olyan sztárra figyelt fel a szakma, akik a mai napig meghatározó alakjai a könnyűzenei életnek: az első szezonba olyan mára ismert énekesek jelentkeztek, mint Tóth Vera, Gáspár Laci, Dér Heni vagy Oláh Ibolya.

Oláh Ibolya meglepő dolgot árult el Till Attiláról

A legtöbben azért próbáltak szerencsét, hogy megmutassák a tehetségüket, országos ismertségre tegyenek szert, és megváltoztassák az életüket. Oláh Ibolyát mindezeken túl még valami motiválta. Az énekesnő a Partizán című YouTube-műsor vendégeként árult el egy meglepő dolgot a show egykori házigazdájáról, Till Attiláról.

oláh-ibolya-1
Fotó: YouTube/Partizán

- Bekapcsoltam a tévét, és akkor volt a Megasztár beharangozója. Akkor láttam meg először Till Attilát, és azt mondtam: "De jóképű, nekem ő tetszik, szeretnék vele találkozni!” - idézte fel nevetve.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnőről a műsor ideje alatt kiderült, hogy szülei lemondtak róla. Csecsemőotthonba került, majd a tiszadobi nevelőintézetben élt, ahol zöldség- és fűszernövény-termesztő szakmunkás-képesítést szerzett. Autodidakta módon tanult meg gitározni. Abban, hogy beadja a jelentkezését, az is ösztönözte, hogy végre azzal foglalkozhasson, amit igazán szeret: a zenével.

287d158fb6aa34b9a250cad5f5e431de
Fotó: TV2/Megasztár

- Az Andrássy-kastélyban takarítottam Tiszadobon. Ez egy nevelőotthon, ahol 350 gyerek lakott. Nagyon nem szerettem csinálni, de a kényszer nagy úr volt. Azt mondtam, ezen változtatni kell, miért legyen egy olyan munkám, ahol nevetni és felkelni sincs kedvem?

A Megasztár zsűrije akkor és most

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy a Megasztár zsűrije, akkor és most fotókon Pierrot, Soma, Bakács Tibor vagy Novák Péter.

Ezt is szeretjük