Tápai Szabina szexi kismamaként címlapon pózol Kucserával: a 3. babájuk nemét is elárulták
Tápai Szabina és Kucsera Gábor bevállalós címlapon szerepelnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina és Kucsera Gábor január közepén a Story magazin címlapján jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják

A kismama mostanra már a harmadik trimeszterben van, és a Best magazin címoldalán szerepel férjével, akivel a hetilapnak azt is elárulták, lányuk vagy fiuk születik. 

Tápai Szabina harmadik gyermeke kislány

A 35 éves sztárra a férje is sokszor azt mondja, hogy kicsit pasis, ami nem csoda, hisz egy kemény sportágban, a kézilabdában lett élsportoló. Saját bevallása szerint tanulnia kellett a nőiességet, amiben a párja és a gyermekei is nagy segítségére voltak. 

- Ma is úgy érzem, hogy bármit képes vagyok megoldani, de elengedtem az erős személyiségem. Nem akarok többé kemény lenni. 

Nem szereti azt hallani, hogy mivel már anyuka lett, ne legyen szexi. Szerinte háromgyerekes édesanyaként sem kell nyakig begombolkozva mutatkoznia, önmagával kell harmóniában lennie. Ezt mutatja a Best címlapja és fotói is. 

- Azt gondolom, hogy szép és ízléses keretek között egy kismama is tud csini lenni. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy egy kismamának sem kell szégyellnie magát, ha esetleg itt-ott kerekebb az alakja – árulta el Tápai Szabina, akinek világbajnok kajakozó férje azt is hozzátette, hogy ő világ életében a teltebb hölgyeket kedvelte, és sosem zavarta, ha a feleségére felkúszott pár kiló. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kismama a második gyermekénél is megérezte, hogy kislányt hord a szíve alatt, így volt ez a harmadik esetében is: a 2013 októberében született Bence és a 2018 novemberében világra jött Milla után a házaspár családja ismét kislánnyal gyarapodik.

A terhesség első időszaka nagyon megviselte, és nagyon gyengének érezte magát. 

- Elesettnek és semmirekellőnek éreztem magam, mert bár alapvetően aktív jellem vagyok, az ágyból se bírtam kikelni. Szerencsére így, a harmadik trimeszterben már jól vagyok, és bár épp a sérveimmel küzdök, tudom élvezni a babavárást. 

Szekeres Nóra negyedik gyermekével várandós

Szekeres Nóra fiatalon, 19 évesen ment férjhez, húszéves volt, amikor 2001-ben megszületett lánya, Noa, akit 21 hónappal később, 2003-ban fia, Milán követett. Második házasságában 2013 októberében született meg fia, Alexander. 2020. szeptember 2-án lett negyvenéves, előtte egy nappal pedig pozitív lett a terhességi tesztje. 

Ezt is szeretjük