Tápai Szabina testhezálló ruhában: 3 hónappal a szülés után megmutatta, hogyan fest háromgyerekes anyaként
Tápai Szabina szereti a testét, és hálás neki, mert képes volt három csodás gyermeket kihordani.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina életében a 2013-as év fontos esztendő volt: akkor ment feleségül Kucsera Gáborhoz, és az év októberében világra hozta első közös gyermeküket, Bencét. 

A kisfiúnak azóta két kishúga született, Milla 2018 novemberében, Bella pedig idén június közepén.

Tápai Szabina a szülés után 3 hónappal

A közösségi oldalán követőinek megmutat szeleteket abból, milyen az élete háromgyerekes édesanyaként. Augusztus közepén például az edzőteremből posztolt fotót: az egykori válogatott kézilabdázó hét hét után engedélyt kapott, hogy újra elkezdjen mozogni, ezért csatlakozott a már egy ideje edző Dér Henihez, aki május elején adott életet kisfiának. 

tapai-szabina
Fotó: Sugarbird

Tápai Szabina azt már a Story magazinnak mesélte szeptember elején, hogy a családja segítségével van egy kis énideje feltöltődni: kéthetente kozmetikushoz megy, hetente egyszer pedig edzeni. Szerencsére Bella mellett ezt meg tudja tenni, hiszen a bátyjára ütött, aki szintén nyugodt kisbaba volt, és nem ébredt éjszaka gyakran.

A 35 éves sztár azt is megmutatta, milyen a teste, miután életet adott három gyermekének. Részt vett a Sugarbird új, 2021-es őszi kollekciója, a Soft&Shape fotózásán. A magyar márka az "Én ilyen vagyok!" szlogent csatolta a kampányhoz, és arra buzdít, hogy a nők büszkén mutassák meg alakjukat, és szeressék a testüket.

- Én ilyen vagyok… Szeretem a testem, mert képes volt három csodás gyermeket kihordani, és nem felejtette el, mennyire sok, kemény edzés volt benne az élsportoló-pályafutásom alatt. Ezáltal még most is hamar visszanyerem a formám. Hálás vagyok érte. Szeretem magam, mert ha a lelkem szeretve van, minden rendben van - mondta a kampányban Tápai Szabina, aki szeptember közepén azt is kiposztolta az Instagram-oldalán, hogyan néz ki három hónappal a szülés után bikiniben

Tápai Szabina és Kucsera Gábor először mutatták meg 3. gyermeküket

A sztárpár a szeptember 9-i Story magazinban mutatta meg júniusban született harmadik gyermeküket, Bellát, aki a bátyjára ütött. "Bence épp ilyen nyugodt kisbaba volt, ugyanígy hagyott aludni éjszakánként, nem voltam kimerült a gyakori ébredések miatt. Bellával egyszer-kétszer kelünk, ami teljesen ideális."

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük